Magazin Editor
Magazin Habercisi
Sinema sektorunde kadınların ve siyahların gorunurluğunun sorgulanmasına ve eşitlik tartışmalarına Jennifer Lopez de katıldı. ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez 1993’te oyuncu olmaya karar verip Hollywood’a gittiğinde, Latin asıllı olmanın sıkıntısını yaşadığını acıkladı.
51 yaşındaki Lopez “Latin asıllı kadın oyunculara aşcı, dadı gibi onuncu sınıf roller veriliyordu. Ama ben başrolde oynamak istiyordum ve direnerek film sektorundeki Latin kadın klişesini kırdım” dedi.
“İNSANI TEMSİL ETMEK İSTERİM”
Latin, siyahi ya da Asyalı olmanın onemli olmadığını belirten Lopez “Ben insanı temsil etmek isterim. Ama tum bu cabama rağmen Hollywood filmlerinde Latin oyuncuların temsili hÂl yuzde 6 duzeyinde” dedi.
İlginizi CekebilirJennifer Lopez'in fotoğrafındaki detay korkuttu
İlginizi CekebilirJennifer Lopez'in beslenme disiplini
Son guncelleme: 11:00 - 26.10.2020
51 yaşındaki Lopez “Latin asıllı kadın oyunculara aşcı, dadı gibi onuncu sınıf roller veriliyordu. Ama ben başrolde oynamak istiyordum ve direnerek film sektorundeki Latin kadın klişesini kırdım” dedi.
“İNSANI TEMSİL ETMEK İSTERİM”
Latin, siyahi ya da Asyalı olmanın onemli olmadığını belirten Lopez “Ben insanı temsil etmek isterim. Ama tum bu cabama rağmen Hollywood filmlerinde Latin oyuncuların temsili hÂl yuzde 6 duzeyinde” dedi.
İlginizi CekebilirJennifer Lopez'in fotoğrafındaki detay korkuttu
İlginizi CekebilirJennifer Lopez'in beslenme disiplini
Son guncelleme: 11:00 - 26.10.2020