Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Jennifer Lopez kendi kozmetik markasını kurdu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
jennifer-lopez-kendi-kozmetik-markasini-kurdu.jpeg

Muzik ve sinema sektorunde fırtına gibi esen, kısa sure once moda sektorune adım adam Jennifer Lopez (51) şimdi de kendi kozmetik markasını kurdu. Gecen yıl başrolunde oynadığı Hustlers filmiyle adından soz ettiren, Super Bowl’un devre arasındaki performansıyla 2020’ye harika bir giriş yapan, daha sonra The Camuto Group ile moda sektorune giren Jennifer Lopez (JLO) yılı kendi kozmetik markasıyla kapatıyor.
2001’de Inglot Cosmetics icin ozel mini bir koleksiyon hazırlayan, 2002’de ise ilk parfumu Glow by JLO'yu cıkaran 51 yaşındaki sanatcı, JLo Beauty adıyla kendi kozmetik markası kurduğunu acıkladı.
Şarkıcılık ve oyunculuktan şimdiye kadar 150 milyon dolar servet edinen Lopez’in, kendi kozmetik markası kurduktan 3 yıl sonra servetini 600 milyon dolara cıkaran Rihanna’dan (32) etkilendiği konuşuluyor.
Kozmetik markasının sinyallerini 2 yıl onceden veren JLo, “Cilt bakımı urunleriyle karşınıza geleceğim. Cok uzun zamandır uzerinde calışıyorum cunku herhangi bir şeyi oylesine piyasaya surmek istemiyorum. Oğrendiğim her şeyi ve sahip olduğum tum sırları kapsayan bir şey olmasını istiyorum” demişti.
jennifer-lopez-kendi-kozmetik-markasini-kurdu-5fb4cc385c42e.jpeg

İlginizi CekebilirJennifer Lopez'den Mevlana paylaşımı

jennifer-lopez-kendi-kozmetik-markasini-kurdu-5fb4cc388beea.jpeg

İlginizi Cekebilir'Latin kadın' klişesini kırdım'

Son guncelleme: 14:23 - 17.11.2020

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur