Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Jennifer Lopez de kendi kozmetik markasını cıkarıyor

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Dunyaca unlu şarkıcı Jennifer Lopez, kendi kozmetik markasını cıkaracağını duyurdu. Lopez, markası icin cok uzun zamandır calıştığını belirtti. Kendisine has ışıltılı ve bronz makyajıyla ozdleşleşen Jennifer Lopez, bircok Hollywood yıldızı gibi kozmetik sektorune girmeye hazırlanıyor. 51 yaşındaki Lopez “Gun batumu ışıltısı… #JLoBeauty cok yakında…” notuyla bir selfie paylaştı.
jennifer-lopez-de-kendi-kozmetik-markasini-cikariyor-5f458712bb0e4.jpg
Instagram

Lopez, 2018 yılında bir kozmetik firmasına ozel bir koleksiyon da cıkarmıştı. Ayrıca 2002 yılında ilk parfumu Glow by JLo’yu cıkaran unlu şarkıcı, gunumuze dek bircok başarılı parfume imza attı.
Makyaj urunlerinin yanı sıra cilt bakım urunleri de cıkarması beklenen Lopez, verdiği bir roportajda, “Cilt bakımı urunleriyle karşınıza geleceğim. Cok uzun zamandır uzerinde calışıyorum cunku herhangi bir şeyi oylesine piyasaya surmek istemiyorum. Oğrendiğim ve sahip olduğum tum sırları kapsayan bir şey olmasını istiyorum” şeklinde konuştu.
jennifer-lopez-de-kendi-kozmetik-markasini-cikariyor-5f45871319a57.jpg

İLGİLİ HABERJennifer Lopez'in paylaşımı hem ovgu aldı hem kafa karıştırdı