Magazin Editor
Magazin Habercisi
Pedofili milyarder Jeffrey Epstein ve ona yardım etmekle suclanan eski sevgilisi Ghislaine Maxwell'in bir donem Paris Hilton'u hedef aldığı iddia edildi. Gecen yıl bulunduğu hapishanede intihar eden pedofili milyarder Jeffrey Epstein’ın eski kız arkadaşı ve işbirlikcisi Ghislaine Maxwell ile ilgili yeni bir iddia gundeme bomba gibi duştu. Ghislaine Maxwell’in arkadaşı İngiliz gazeteci Christopher Mason, yayınlanacak olan Surviving Jeffrey Epstein adlı belgesel dizisinde bir dizi carpıcı iddialarda bulundu.
Jeffrey Epstein ve ‘Madam’ lakaplı sevgilisi Ghislaine Maxwell/Fotoğraf: DepoPhotos
“Madam” lakaplı 59 yaşındaki Maxwell, Epstein’in seks ağına ABD sosyetesinin unlu ismi Paris Hilton’u da katmaya calıştığı iddia edildi. Mason, 2000 yılında bir partide Maxwell’in o donem 19 yaşında olan Paris Hilton’u ilk kez gorup arkadaşına, “Aman Tanrım bu da kim? Jeffrey icin muhteşem biri olabilir. Beni onunla tanıştırın” dediğini aktardı.
Fotoğraf: DepoPhotos
Maxwell’in, Epstein’ın seks ağına katılması icin bulduğu genc kızları milyarder finanscıyla yemeğe cıkardığı biliniyor. Madam’ın Paris Hilton ile Epstein arasında iletişim kurup kurmadığı ise henuz bilinmiyor.
“Madam” lakaplı 59 yaşındaki Maxwell, Epstein’in seks ağına ABD sosyetesinin unlu ismi Paris Hilton’u da katmaya calıştığı iddia edildi. Mason, 2000 yılında bir partide Maxwell’in o donem 19 yaşında olan Paris Hilton’u ilk kez gorup arkadaşına, “Aman Tanrım bu da kim? Jeffrey icin muhteşem biri olabilir. Beni onunla tanıştırın” dediğini aktardı.
Maxwell’in, Epstein’ın seks ağına katılması icin bulduğu genc kızları milyarder finanscıyla yemeğe cıkardığı biliniyor. Madam’ın Paris Hilton ile Epstein arasında iletişim kurup kurmadığı ise henuz bilinmiyor.