Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzzet Ozilhan kimdir kac yaşında hangi şirketin sahibi?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
[h=2]Evlendikten sonra oyunculuğu bırakan ve giyim tarzı ile dikkat ceken Yasemin Ozilhan ile eşi İzzet Ozilhan arasında kara bulutlar dolaşıyor. İddiala gore cift anlaşmalı olarak boşanmaya hazırlanıyor. Peki İzzet Ozilhan kimdir, yaşı kac kızları Emine ve Ela kac yaşında?[/h] Abone ol Yasemin Ozilhan ile eşi İzzet Ozilhan arasında şu gunlerde kara kedi girdi. Ciftin karşılıklı boşanmak icin karar aldığı iddiası ise magazin basınında bomba etkisi yarattı. Manken Ece Onal'in İzzet Ozilhan'ı instagram ifşa etmesinin ardından Yasemin Ozilhan eşini takipten cıkmış kısa sure sonra yeniden takibe almıştı.
İşte sosyal medyadaki paylaşımları ile sık sık adından soz ettiren Yasemin Ozilhan ve 2011 yılında nikah masasına oturduğu iş adamı İzzet Ozilhan ile ilgili bilgiler..
izzet-ozilhan-kimdir-kac-yasinda-hangi-sirketin-sahibi-5f203e0e09784.jpg

İZZET OZİLHAN KİMDİR?
İzzet Ozilhan, 27 Ağustos 1981’de dunyaya geldi. Anadolu Grubu'nun sahibi Tuncay Ozilhan'ın oğlu. İzzet Ozilhan dedesinin ismini taşıyor.
İzzet Ozilhan ile Yasemin Ozilhan 16 Temmuz 2011'de evlendi.
YASEMİN OZİLHAN KİMDİR?
22 Ocak 1985'te Almanya'nın Hamburg şehrinde dunyaya geldi. İstanbul Bilgi Universitesi Halkla İlişkiler Bolumu mezunu Ergene, Mujdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.
"Aşk Oyunu" dizisinde "Ekin Serbest Teksoy" ve "Doktorlar" dizinde "Ela Altındağ" karakteri ile tanınmıştır.
16 Temmuz 2011'de İzzet Ozilhan'la dunyaevine girdi. Bu evlilikten; Emine isminde 2012 doğumlu ve Ela isminde 2013 doğumlu iki kız cocuğu vardır.

Kariyeri boyunca; "Kocum Benim", "Cocuğun Var Derdin Var", "Aşk Oyunu", "Doktorlar", "Babam Olacak Adam" gibi dizileri ve "Vizontele Tuuba" adlı sinama filminde yer aldı.
Unlu oyuncu, bir roportajında eşi ile tanışma hikayesini şoyle anlatmıştı;
"İzzet bir donem Moskova’da yaşamış. Şirket, lojmanında kucuk bir daire vermiş. Kucuk de bir televizyonu varmış ve orada benim 3-4 bolum yayımlanan ‘Aşk Oyunu’ dizimi izliyormuş. Karıncalı karıncalı... Beni gorup beğenmiş. Cevresine sormuş “Nasıl ulaşabilirim” diye, ortak tanıdık cıkmamış. Dizi kalkınca ben ‘Doktorlar’ kadrosuna girdim.
İzzet de izin gununde İstanbul’a geliyor. Televizyon izlerlerken babası diyor ki “Oğlum bak bu ‘Doktorlar’ dizisi bizim hastanede cekiliyor.” İzzet bakıyor, beni goruyor. “Ben de bu kızı arıyordum” diyor. Ablası Turkan Abla hastanenin genel muduru. Ertesi gun İzzet hastaneye geliyor ve tanışıyoruz."