Magazin Editor
Magazin Habercisi
Leandro Trossard, Alexander Nübel, Salih Özcan gibi birçok ismi kadrosuna katan Beşiktaş, Dusan Vlahovic'i de KAP'a bildirdi. Transferi resmileşen Vlahovic İstanbul'a geldi.İtalyan tuttomercadoweb internet sitesi, Dusan Vlahovic’in Beşiktaş’a transferini yorumlarken, Vincenzo Italiano etkisine dikkat çekti.'ONU ZİRVEYE TAŞIYAN İSİMLE BİRLİKTE'Haberde, “Fiorentina’da Italiano yedek kulübesinde, Vlahovic’in de hücumda yer aldığı ikili, yeniden bir araya geldi. 2000 doğumlu oyuncunun potansiyelini en üst düzeye çıkarabilecek bir teknik direktörün -belki de herkesten daha iyi- bu transferden oldukça memnun olduğuna kolayca inanabiliriz. Vlahovic’in potansiyelini yeniden sergileyebileceği bir dönem. Hem de onu zirveye taşıyan teknik direktörle birlikte” cümleleri kullanıldı.24 MAÇTA 20 GOL KAYDETTİHaberde ayrıca şu ifadeler yer aldı: “2021/2022 sezonunda, Italiano’nun Fiorentina’daki yönetiminde Vlahovic, Coppa Italia’nın ilk turunda Cosenza’ya karşı 4-0’lık galibiyette iki gol atarak güçlü bir başlangıç yaptı. Sezonun ikinci turunda Torino’ya karşı da aynı başarıyı tekrarladı ve neredeyse hiç durmadı. Ağustostan ocak ayına kadar geçen altı aydan kısa bir sürede, Vlahovic, Italiano yönetimindeki Fiorentina için 24 maçta etkileyici 20 gol attı. Tüm bunlar, 28 Ocak 2022’de 70 milyon euro, artı 10 milyon euro bonus karşılığında Juventus’a katılmasından önceydi.”DÜN İSTANBUL'A GELDİBeşiktaş başkanı Serdal Adalı ile aynı uçak ile Türkiye'ye hareket eden Dusan Vlahovic, dün akşam İstanbul'a indi.İstanbul'a indikten sonraki ilk açıklamasında Vlahovic, 'Beşiktaş'a geldiğim için harika hissediyorum. Çok gururluyum. Ne yapmamız gerektiğini biliyorum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Elbette hocamız Vincenzo Italiano'ya da çok teşekkürler.' ifadelerini kullandı.'ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ'Havalimanı çıkışında Beşiktaş taraftarıyla ilk kez bir araya gelen Dusan Vlahovic, burada taraftara üçlü çektirdi. Ardından basın mensuplarına konuşan Vlahovic, 'Siyahla beyaz hayatım boyunca beni takip etti. Küçüklüğümde Partizan, sonrasında Juventus, şimdi de Beşiktaş ile beni takip ediyor.' ifadelerini kullandıktan sonra Türkçe olarak 'Şampiyon olmak istiyoruz!' dedi.SÖZLEŞME ŞARTLARIVlahovic'in sözleşmesiyle ilgili İtalyan basınında yer alan haberlere göre; siyah-Beyazlılar, Sırp golcüye 10 milyon Euro imza parası ödeyecek ve yıllık 10 milyon Euro da yıllık ücret ödeyecek.Ayrıca yıldız golcünün sözleşmesinde gerçekleşmesi kolay ve zor bonusların da olacağı öğrenildi.Kaynak Milliyetwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026