Magazin Editor
Magazin Habercisi
Nurettin Hasman’ın İtalya’da yaşayan kızı Merve Hasman Salvatori sosyal medyadan bir video yayınlayarak corona virusu yuzunden 10 gundur cehennemi yaşadığını ve hastanelerin artık insan sectiğini soyledi. İtalya’da yaşayan Merve Hasman Salvatori, ulkede yaşananları cektiği bir video ile anlattı ve cok kotu durumda olduklarını belirtti. ‘Burada 10 gundur cehennemi yaşıyorum’ diyen Salvatori, İtalya’nın yaptığı hataları şoyle sıraladı: “İtalya’da ilk vakalar cıktığında eğitime ara verildi, okullar tatil edildi. insanlar bunu bir tatil olarak algıladığı icin aileler cocuklarını alıp sağa sola gitti ve virus boylelikle yayılmaya devam etti.
Merve Hasman Salvatorie İtalya’da yaşananların Turkiye’de ne kadar yansıtıldığını bilmediğini soyleyerek ‘Siz hic hastanede tuplere bağlı insanlar gordunuz mu? Ya da 37 yaşındaki birini oksijen tupuyle? Ben 10 gundur cehennemi yaşıyorum. Bu normal grip değil. ‘En fazla hastalanırım. Grip gibi gecer, ben gencim, beni oldurmez’ dediğini duydunuz mu? İş gercekten ciddi. Lutfen! Burada insan seciyorlar. İnsan secmek zorundalar. Cunku hicbir ulkenin hicbir hastenesinin butun ulkeyi hastanesine alacak kapasiteye sahip olduğunu duşunmuyorum. Lutfen evde kalın” diyerek uyardı.
Merve Hasman Salvatorie İtalya’da yaşananların Turkiye’de ne kadar yansıtıldığını bilmediğini soyleyerek ‘Siz hic hastanede tuplere bağlı insanlar gordunuz mu? Ya da 37 yaşındaki birini oksijen tupuyle? Ben 10 gundur cehennemi yaşıyorum. Bu normal grip değil. ‘En fazla hastalanırım. Grip gibi gecer, ben gencim, beni oldurmez’ dediğini duydunuz mu? İş gercekten ciddi. Lutfen! Burada insan seciyorlar. İnsan secmek zorundalar. Cunku hicbir ulkenin hicbir hastenesinin butun ulkeyi hastanesine alacak kapasiteye sahip olduğunu duşunmuyorum. Lutfen evde kalın” diyerek uyardı.