Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Italiano'ya övgü: “Enerjisini çok seviyorum”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Italiano’nun takım üzerindeki etkisine değinen Yanal, İtalyan teknik adamın enerjisini ve oyuncularıyla kurduğu ilişkiyi çok beğendiğini söyledi.“Enerjisini çok seviyorum”Vincenzo Italiano’nun Beşiktaş’ta başarılı bir çalışma yürüttüğünü belirten Ersun Yanal, şu ifadeleri kullandı:“Enerjisini çok seviyorum. Oyuncularıyla ilişkisini çok beğeniyorum. Bence başarılı. Beşiktaş’ta oyuncuların kaynaşmasını sağlayan bir tutumla yaklaşıyor.”Yanal, Italiano’nun yalnızca saha içerisindeki oyun anlayışıyla değil, oyuncularıyla kurduğu iletişimle de takımın gelişimine katkı sağladığını belirtti.“Hocanın çalışma konforu sağlanıyor”Beşiktaş’ta teknik direktör ile yönetim arasındaki çalışma ortamına da dikkat çeken Yanal, Önder Özen ve yönetimin Italiano’nun işini rahat yapabileceği bir ortam oluşturduğunu ifade etti.Tecrübeli teknik adam, “Beşiktaş’ta Önder Özen, yönetim ve teknik direktör arasındaki çizginin, hocanın çalışma konforunu sağladığını düşünüyorum” dedi.“Kararlarının arkasında durmasını sağlayacak bir ortam hazırlanmış”Italiano’nun kararlarını uygulayabilmesi için kulüp içerisinde uygun bir ortam oluşturulduğunu savunan Yanal, bunun Beşiktaş’ın gelişimi açısından önemli olduğunu belirtti.Yanal, sözlerini şöyle sürdürdü:“Ona dokunacak, strese sokacak ve aldığı kararların arkasında durmasını sağlayacak bir ortam hazırlandığını düşünüyorum. Bu da Beşiktaş'ın gelişimini sağlayacak.”Duhuliye.com