Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Italiano’nun yaptıkları, söylediklerinden daha ağır basmalı”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Vincenzo Italiano’nun Beşiktaş’taki hedeflerine ilişkin açıklamalarını değerlendiren Ali Ece, teknik direktörlerin sezon başında verdikleri şampiyonluk vaatlerinden ziyade sahada ortaya koydukları performansın dikkate alınması gerektiğini söyledi.Ece, şu ifadeleri kullandı:“Şenol Güneş ilk sezonunda geldiği zaman ‘Şampiyon yapacağım’ dedi mi? Hayır. Şampiyon yaptı mı? Evet. Bu benim için bu kadar basit. Ben Beşiktaş’ta ‘Şampiyon yapacağım, şampiyon yapmaya geliyorum’ deyip şampiyon yapamayan çok teknik direktör gördüm. Siz o zaman her ‘Şampiyon yapacağım’ diyen hocanın peşine mi takılacaksınız? Italiano’yu gönderelim, çünkü ‘Şampiyon yapacağım’ demiyor; öyle mi düşünüyorsunuz? Adamın vaadi mi, yoksa yaptıkları mı daha ağır basmalı? Bence insanın her zaman yaptığı daha ağır basmalıdır.” Yapıştırılan metin“Beşiktaş şampiyonluk için güçlü bir sinyal verdi”Siyah-beyazlıların sezonun ilk bölümünde ortaya koyduğu futbolun kendisini etkilediğini dile getiren Ali Ece, Beşiktaş’ın şampiyonluk yarışının içinde olabileceğine dair önemli işaretler verdiğini söyledi.“Beşiktaş bu sezon milli maç arasına kadar şampiyon olabileceğine dair çok güçlü bir sinyal verdi mi? Bana verdi. Bence rakiplere de verdi. Santrfor çok iyi, Orkun var. Orkun-Salih ikilisi, Orkun’la Salih’in toplamından daha büyük bir etki yaratıyor. Salih’in alternatifi yok, tek sorun bu. Bence bir de lider stoper meselesi var.”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026