Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

"Italiano'nun futbol felsefesi takımı yoruyor!"

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında Tüpraş Stadyumu'nda ağırladığı Kocaelispor'u Orkun Kökçü ve Dusan Vlahovic'in golleriyle 2-1 mağlup etti.Karşılaşmanın ardından Tivibu Spor ekranlarında konuşan eski futbolcu Hasan Kabze, siyah-beyazlıların galibiyetini, saha içindeki hareketliliğini ve savunmada yaşadığı sorunları değerlendirdi."Beşiktaş içeride kazanmayı alışkanlık hâline getirdi"Beşiktaş'ın zirve yarışındaki konumuna dikkat çeken Kabze, siyah-beyazlıların iç saha performansını şu sözlerle değerlendirdi:"Beşiktaş şu an bir puan geride olarak takipte diyebilirim. Çünkü içeride, dediği gibi, kazanmaya devam ediyor ve gerçekten çok istekli, çok coşkulu. Özellikle de hiç durmayan oyuncu grubuyla oynuyor.""Bir tek kaleci duruyor, diğer herkes hareket hâlinde"Beşiktaş'ın saha içindeki dinamizmini öven Kabze, takımın hem hücumda hem de savunmada yoğun bir mücadele ortaya koyduğunu belirtti."Defansından... Bir tek kaleci biraz duruyor yani. Onun dışında bütün oyuncular sürekli hareket hâlinde. Top onlardayken, top onlarda değilken defansif anlamda da çok fazla mücadele gösteriyorlar ve temaslı oynuyorlar açıkçası.""Beşiktaş taraftarı böyle bir takım görmek ister"Siyah-beyazlıların galibiyeti hak ettiğini ifade eden Hasan Kabze, Beşiktaş taraftarının mücadele gücü yüksek bir takım görmek istediğini vurguladı."Tabii hak ederek kazandıkları bir karşılaşma. O yüzden ben Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Çünkü Beşiktaş taraftarı hep böyle oynamak isteyen oyuncu grubunu görmek ister.""60-65. dakikadan sonra ciddi şekilde oyundan düşüyor"Beşiktaş'ın maçın ilerleyen bölümlerinde yaşadığı fiziksel düşüşe dikkat çeken Kabze, bu durumun temel nedeninin takımın sürekli hücum etmeye çalışması olduğunu savundu."Beşiktaş'ta şu var sadece: Ahmet ağabey ve Semih de değindi. 60-65'ten sonra yoruluyor, evet. Ama bunun sebebi bence sürekli atak yapma isteğinden kaynaklanıyor.""Italiano'nun futbol felsefesinde oyunu dinlendirmek yok"Vincenzo Italiano'nun oyun anlayışını değerlendiren Kabze, İtalyan teknik adamın skor üstünlüğü yakaladıktan sonra bile hücumdan vazgeçmediğini belirtti."Beşiktaş takımı öndeyken bile sürekli atak yapmak istiyor. Bu, Italiano'nun aslında bir futbol felsefesi."Kabze, siyah-beyazlıların zaman zaman topa sahip olarak oyunun temposunu düşürmesi gerektiğini ifade etti:"Bazen de şu olması gerekiyor: 2-1 öne geçtim veya 1-0 öne geçtim, biraz topu koruyayım, sağa sola çevireyim, oyunu biraz dinlendireyim. Yok Beşiktaş takımında.""Beşiktaş çok ciddi şekilde yoruluyor"Sürekli hücum etme isteğinin futbolcuların fiziksel gücünü tükettiğini belirten Hasan Kabze, bu durumun özellikle maçların son bölümlerinde savunma zaaflarına yol açtığını söyledi."O yüzden 60-65'ten sonra maalesef Beşiktaş takımı çok ciddi bir şekilde oyundan düşüyor, yani yoruluyor. Belli oluyor oyuncularda da bu.""Emirhan'ın bölgesinde savunma sorunları yaşandı"Kocaelispor'un savunma arkasına yaptığı koşularla tehlike oluşturduğunu belirten Kabze, özellikle Emirhan Topçu'nun görev yaptığı bölgede yaşanan sorunlara dikkat çekti."Defans arkasına atılan koşularda, özellikle Emirhan'ın bölgesinde... Sanki orada hâlâ bir arayış içerisinde olduğunu düşünüyorum ben Italiano'nun."İtalyan teknik adamın savunma hattında henüz ideal düzeni bulamadığını düşündüğünü belirten Kabze, buna rağmen Beşiktaş'ın genel performansını olumlu değerlendirdi."Beşiktaş galibiyeti hak etti"Hasan Kabze, değerlendirmesini siyah-beyazlıların iç saha performansını överek tamamladı."Beşiktaş takımı gerçekten içeride çok coşkulu, taraftarıyla birlikte hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ben düşünüyorum."Duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026