Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un ilk hafta maçlarını da değerlendiren Şener, şu ifadeleri kullandı:“Galatasaray'ı seyrettik Çorumspor maçında, Fenerbahçe'yi seyrettik Gençlerbirliği maçında, Trabzon'u seyrettik Kasımpaşa maçında. Şu anda en güven veren Beşiktaş gibi yani. İnanılmaz bir top oynuyor Beşiktaş.”Beşiktaş’ın sadece oyunuyla değil, tribün atmosferiyle de şampiyonluk iddiasını ortaya koyduğunu belirten Şener, “Futboluna bakıyorum, taraftara bakıyorum, stadın duruşu bile şu anda diyor ki ‘Ben şampiyon olacağım’.” dedi.“Italiano, Okan Buruk ve İsmail Kartal’dan daha çok güven veriyor”Şener, Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano hakkında da dikkat çeken ifadeler kullandı.İtalyan teknik adamın şu an için Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’dan daha fazla güven verdiğini savunan Şener, şöyle konuştu:“Beşiktaş'ta bir teknik direktör var, yanlış anlamayın, şu anda bugün için Okan Buruk'tan da daha çok güven veriyor, İsmail Kartal'dan da. Vincenzo Italiano şu anda resmen meydan okuyor.”Duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026