Magazin Editor
Magazin Habercisi
Futbolcu Alper Potuk'la aşklarına nokta koyan oyuncu Tuvana Turkay, kalbini iş insanı Erdem Ozun'e kaptırdı. Futbolcu Alper Potuk ile oyuncu Tuvana Turkay 2016’da aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri 3 yıl boyunca bir dargın bir barışık devam etti. Cift gecen yıl Alper Potuk’un ihaneti nedeniyle ayrıldı.
Yeni bir aşka yelken acan Tuvana Turkay onceki gun Londra’da yaşayan iş insanı Erdem Ozun’un yanına gitti.
SEVGİLİSİ PAYLAŞIMI HEMEN SİLDİ
Ozun, sevgilisi Turkay’la birlikte yer aldıkları kareyi Instagram hesabından takipcileriyle paylaştı. Ancak kısa bir sure sonra hemen sildi.
Tuvana Turkay-Erdem Ozun
İlginizi CekebilirSelcuk Yontem, Tuvana Turkay'ın paylaşımı hakkında acıklama yaptı
İlginizi CekebilirTuvana Turkay'ın karın kasları!
İlginizi CekebilirTuvana Turkay: 'O alışkanlığımı devam ettirseydim kanser olacaktım'
Son guncelleme: 11:04 - 15.10.2020
Yeni bir aşka yelken acan Tuvana Turkay onceki gun Londra’da yaşayan iş insanı Erdem Ozun’un yanına gitti.
SEVGİLİSİ PAYLAŞIMI HEMEN SİLDİ
Ozun, sevgilisi Turkay’la birlikte yer aldıkları kareyi Instagram hesabından takipcileriyle paylaştı. Ancak kısa bir sure sonra hemen sildi.
İlginizi CekebilirSelcuk Yontem, Tuvana Turkay'ın paylaşımı hakkında acıklama yaptı
İlginizi CekebilirTuvana Turkay'ın karın kasları!
İlginizi CekebilirTuvana Turkay: 'O alışkanlığımı devam ettirseydim kanser olacaktım'
Son guncelleme: 11:04 - 15.10.2020