Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Işın Karaca’yı cıldırtan tablo

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Alışveriş icin sokağa cıkmak zorunda kalan şarkıcı Işın Karaca, sokakta gorduğu manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Sevgilisi ile birlikte geldiği yurt dışı tatili sonrasında kendisini karantinaya almadığı yonunde eleştirilen ve sonrasında sosyal medya paylaşımları ile kendisini karantina altına aldığını soyleyen Işın Karaca, sokakta rastladığı bir manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
Dunyayı etkisi altına alan ve cok sayıda olume neden olan corona virusu ile mucadele kapsamında son derece dikkatli hareket etmeye calışan ve bu konuda mesajlar veren Karaca, sokakta gorduğu bir minibusun hali karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
isin-karaca-yi-cildirtan-tablo-5e7f411849f56.jpg
Sosyal mesafenin ne kadar onemli olduğu konusu konuşulmaya devam ederken, insanların ust uste yolculuk etmeye calıştığı minibusun fotoğrafını ceken Karaca şunları yazdı:
“Tamam! Anlıyorum. Sokağa cıkmama yasası gelmeden işine gidecek olanlar gidecek de bu nedir kardeşim! İnsan hayatı bu kadar basit olmamalı! Bu fotoğraf bu sabah cekildi! Bugun yarım saatliğine markete cıktık ve ben gercekten pes diyorum bize! Genc/Yaşlı demeden, maşallah herkes sokakta! Sanırım corona virusu bu tiplere uğramıyor!! Minibuslere acilen denetim gelmeli Suleyman Soylu”