Magazin Editor
Magazin Habercisi
Unlu yorumcu Işın Karaca, kızı Mia'nın sokakta gezen insanlara nasıl fırca attığını anlattı... Başarılı yorumcu Işın Karaca, corona virusunden korunmak icin kızı Mia ile evinden cıkmıyor. Karaca, kızı Mia’nın bir fotoğrafını paylaşarak, neler yaşadıklarını Instagram’dan anlattı.
Mia’nın “mahallenin muhtarı kıvamında” balkonda vakit gecirdiğini soyleyen Karaca’nın paylaşımı şoyleydi:
“Hadi biz buyuduk.
Bir şekilde oyalanıyoruz.
Mia ne mi yapıyor?
Mahallemizin muhtarı kıvamında. Yaşını başını almışlara mutemadiyen balkondan, ‘amca, dede, teyze, nine, ama siz evinizde neden oturmuyorsunuz? Ben yaz gelince denize girmek istiyorum’ deyip gecenlere fırcayı atıyor!
Napsın! 8 yaşındaki bebe anladı olanı biteni kocaman insanlar hala toto gezdirme derdinde! Sen gul annem.
Hep gul!
Hep bildiğin doğrunun peşinden git.
Şimdi sana mikrofon bağlayacağım, mahalleden gecenlere okkalı fırca at, boyle kocaman kocaman…”
İLGİLİ HABERIşın Karaca: Sıkılmadınız mı olan bitenden?
Mia’nın “mahallenin muhtarı kıvamında” balkonda vakit gecirdiğini soyleyen Karaca’nın paylaşımı şoyleydi:
“Hadi biz buyuduk.
Bir şekilde oyalanıyoruz.
Mia ne mi yapıyor?
Mahallemizin muhtarı kıvamında. Yaşını başını almışlara mutemadiyen balkondan, ‘amca, dede, teyze, nine, ama siz evinizde neden oturmuyorsunuz? Ben yaz gelince denize girmek istiyorum’ deyip gecenlere fırcayı atıyor!
Napsın! 8 yaşındaki bebe anladı olanı biteni kocaman insanlar hala toto gezdirme derdinde! Sen gul annem.
Hep gul!
Hep bildiğin doğrunun peşinden git.
Şimdi sana mikrofon bağlayacağım, mahalleden gecenlere okkalı fırca at, boyle kocaman kocaman…”
İLGİLİ HABERIşın Karaca: Sıkılmadınız mı olan bitenden?