Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Işın Karaca’nın eski eşi Sedat Doğan hakim karşısına cıktı!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
isin-karaca-nin-eski-esi-sedat-dogan-hakim-karsisina-cikti.jpg

Şarkıcı Işın Karaca, kızının babasından olumsuz etkilendiğini ileri surerek şikayetci olması uzerine hakkında 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava acılan Sedat Doğan hakim karşısına cıktı. Şarkıcı Işın Karaca velayeti kendisinde olan 9 yaşındaki kızının babası Sedat Doğan’ın uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu, yurt dışında işlediği suclar nedeniyle hapis cezası aldığını, velayeti kendisinde olan cocuğunun bunlardan olumsuz etkilendiğini ileri surerek şikayetci olmuştu.
İstanbul Cumhuriyet Savcılığı Sedat Doğan hakkında Aile Hukuku’ndan kaynaklanan yukumluluğun ihlali nedeniyle 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava actı.
İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugun gorulen davaya Sedat Doğan avukatı ile katılırken Işın Karaca’yı avukatı temsil etti. Mahkemede yonetmen ve oyuncu olduğunu soyleyen Sedat Doğan aylık gelirinin 3 bin TL olduğunu soyledi.
“CEZAM BİTTİ ULKEME DONDUM”
Hakim işlediği sucların cocuğu olumsuz etkilediğine dair hakkında dava acıldığını belirterek Sedat Doğan’ın savunma yapmasını istedi.
Doğan, “Brezilya’da hırsızlık, kavga ve tehdit suclarından ceza aldım. 2014-2019 yılları arasında Turkiye’de yoktum. Cezamı tamamlayınca ulkeme dondum. Turkiye’ye dondukten sonra kendi evimde kaldım. Kızımı gormedim ve boyle bir talebim de olmadı. Uyuşturucudan aldığım hicbir cezam yoktur. Suclamaları kabul etmiyorum” dedi.
Sedat Doğan’ın avukatı da iddiaların soyut ve mesnetsiz hicbir delile dayanmadığını belirterek Doğan’ın beratini istedi.
URLA’YA YERLEŞTİ
Işın Karaca’nın avukatı sanatcının corona nedeniyle İzmir Urla’ya yerleştiğini belirterek, ifadesinin talimatla alınmasını istedi.
Sedat Doğan’ın Turkiye’ye geldikten sonra sucu işlediğini belirten Karaca’nın avukatı, Sedat Doğan’ın Balıklı Rum Hastanesi’nde uyuşturucu tedavisine yonelik raporlarının dosyada bulunduğunu belirtti.
Mahkeme Işın Karaca’nın ifadesinin talimatla İzmir’de alınması ve tanıkların dinlenmesi icin duruşmayı erteledi.
isin-karaca-nin-eski-esi-sedat-dogan-hakim-karsisina-cikti-5fbf54367331e.jpeg

İlginizi CekebilirIşın Karaca suc duyurusunda bulundu: Domuz bağıyla tehdit etti!

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur