Magazin Editor
Magazin Habercisi
Kısa bir sure oncesine kadar sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile birlikte Hollanda'da tatil yapan şarkıcı Işın Karaca, yurda doner donmez yine yoğun temposuna başladı. Karaca, takipcisiyle yaptığı bir Corona virus yazışması sırasında dikkat ceken ifadeler kullandı. Tum dunyanın virus korkusu yaşadığı şu gunlerde bir Avrupa tatili gercekleştiren ve Amsterdam’dan yaptığı paylaşımlarla tatilinin son derece keyifli gectiğini takipcileriyle paylaşan Işın Karaca, yurda doner donmez yaptığı bir Corona virus paylaşımına ilginc bir yorum aldı.
Bir takipcisinin: “Siz de Avrupa’dan geldiniz ne yapmayı duşunuyorsunuz? Sorumu yanlış anlamayın tedbir amaclı …” şeklindeki sorusuyla karşılaşan Karaca verdiği yanıtla, Sağlık Bakanı’nın ‘yurt dışından donenler kendilerini 14 gun boyunca gundelik hayattan tecrit etmeli’ şeklindeki uyarısını duymadığını gosterdi. Karaca ayrıca havalimanında Corona virusu ile ilgili herhangi bir onlem gormediğini de soyledi.
İşte Karaca’nın konuyla ilgili verdiği o dikkat cekici yanıt:
“Vallahi ben 2 kere influenza 1 domuz gribi atlattım son 3 yılda… Geldiğimiz yerde hastalığa dair tek bir belirti yoktu. Biz de şukur olsun gayet iyiyiz. Sağlıklı besleneceğiz, bol vitamin vs. Ama şahsen fikrim şu! Bizde zaten bu hastalık kol geziyor! Havalimanında tek bir onlem de gormedik ayrıca… anlayacağınız sakinlik ve kendimize iyi bakmak”
İLGİLİ HABERIşın Karaca'dan carpıcı Koronavirus paylaşımı
Son guncelleme: 10:02 - 12.03.2020
“Vallahi ben 2 kere influenza 1 domuz gribi atlattım son 3 yılda… Geldiğimiz yerde hastalığa dair tek bir belirti yoktu. Biz de şukur olsun gayet iyiyiz. Sağlıklı besleneceğiz, bol vitamin vs. Ama şahsen fikrim şu! Bizde zaten bu hastalık kol geziyor! Havalimanında tek bir onlem de gormedik ayrıca… anlayacağınız sakinlik ve kendimize iyi bakmak”
İLGİLİ HABERIşın Karaca'dan carpıcı Koronavirus paylaşımı
Son guncelleme: 10:02 - 12.03.2020