Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Işın Karaca: Adeta coronaya davet partisi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Sevgilisiyle birlikte surdurduğu ev karantinasını cok zaruri alışverişler dışında aksatmayan Işın Karaca, konulan yasaklara uyulmadığını gorunce adeta cılgına donuyor. Sosyal medya hesabından Turkiye’de karantina kurallarına uyulmadığına dair yapılan haberleri takip eden Karaca, bu konuda yapılmış haberleri de sosyal medya sayfasına taşıyarak yetkili kişilere cağrıda bulunuyor. Işın Karaca, boylelikle takipcileri uzerinden bir kamuoyu oluşturarak salgınla ilgili tedbirlerin daha sıkı alınması konusunda da uzerinde duşen gorevi yerine getiriyor.
Karaca son olarak Avcılar Belediye’sine bir şikayette bulundu. Haberlerde cıkan pazar goruntusunu goren şarkıcı şunları yazdı: “Avcılar Belediye Başkanlığı, bu konuya derhal mudahale etmeli! Maskesini takan, takmayan, sosyal mesafe ihlali, kalabalık, meyveler sebzeler poşetli değil! Adeta Korona'ya davet partisi duzenleniş gibi! Anlıyorum. İnsan alışveriş de yapacak, ama pazar yerlerine giriş cıkış duzenlemesi yapılmamış mıydı! Haaa senin işin mi yok diyen olursa da lutfen otede zırvalasın! Benim butun ailem, 89 yaşındaki anneannem, 69 yaşındaki annem dahil ev karantinasında! Bahceye bile inmeleri yasak iken bı ne vurdum duymazlıktır! İşin ciddiyetini İtalya olum sayısını gecince mi anlayacağız!”
isin-karaca-adeta-coronaya-davet-partisi-5e89ab99b8d14.jpg

isin-karaca-adeta-coronaya-davet-partisi-5e89ab9a12347.jpg

İLGİLİ HABERIşın Karaca'yı cıldırtan tablo

Son guncelleme: 08:32 - 05.04.2020