Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İrem Sak, “Goğus var yanlardan fışkırıyor”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu İrem Sak, onceki gun evinden 'Bu Gece' isimli programa katıldı. Sak acıklamalarıyla olay oldu. Samimi itiraflar yapan Sak "Seksi gorunmeyi seviyorum" dedi. İbrahim Selim ile Bu Gece programı bu sefer evden yapıldı. Selim’in konuğu ise guzel oyuncu İrem Sak idi. Delirmeye ne kadar kaldı sorusuna kendiyle konuşarak yanıt veren Sak herkesi guldurdu.
“UC TANE BURUN AMELİYATI GECİRDİM”
Sak estetikle ilgili sorulara ise şu yanıtı verdi: “Burum ameliyatı gecirdim onu saklayamam hem de tam uc kere… İlk ameliyatımdan sonra abimle carpıştık ve tekrar ameliyat oldum. Ama sonuc iyi bence. Yapay durmuyor ama oncesi de felaket değildi. Burnumun icindeki sıkıntı sesimi etkiliyordu biraz da estetik anlamında duşundum. Belki bir gun eski burnumu paylaşırım.
“GOĞUS VAR FIŞKIRIYOR”
Sak “Seksi gorunmeyi seviyor musun” sorusuna ise “Tabii ki seviyorum” dedi. Sak acıklamasının devamında “Dekolte hala neden haber olur ki anlamıyorum. Namus oyle bir şey değil. Evet burada meme var push-up giyince fışkırıyor yanlardan fışkırıyor var boyle bir şey” dedi.
irem-sak-gogus-var-yanlardan-fiskiriyor-5e87916214554.jpg

irem-sak-gogus-var-yanlardan-fiskiriyor-5e8791624d548.jpg

İLGİLİ HABERİrem Sak'ın karantinadaki buyuk değişimi

Son guncelleme: 15:07 - 03.04.2020