Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İrem Derici'den ilginc itiraf: Arkadaşlarım surekli arayınca telefonun sim kartını ye

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Salgın nedeniyle işleri iptal olan İrem Derici, kendisini evinde karantinaya aldı. Bu surecte Instagram'dan yapılan canlı yayınlara konuk olan şarkıcı, son olarak Oğuzhan Uğur'un YouTube kanalından yayınlanan programına konuk oldu. Yıllar once verdiği kilolardan dolayı hastanelik olan Derici, o donem yaşadığı zorlukları anlattı.
[h=3]"ZAYIFLAYINCA GOĞUS ESTETİĞİ YAPTIRDIM"[/h]Bir bucuk sene once cok zayıfladığı icin uzun sure hastanede tedavi goren İrem Derici, yaşadığı zor gunleri de şoyle anlattı: "Benim artık tek derdim 'işimi yapayım, gunume bakayım' o durumdayım. Artık heyecanlandıran bir şey yok beni. 1.5 sene once gozumu bir actım, beyaz onluklu amcalar etrafımda kollarım bağlı… Halbuki ben Konya'ya gidiyordum. 'Ne oldu, niye buraya geldik' dedim.
Uzerinden bir bucuk sene gecti de boyle rahat rahat anlatıyorum. Ben sıkıntı yaşadığımda onu kendime itiraf edememiştim. Mesela anoreksiya yaşadığım donemde cubuk kraker gibi geziyorum ama kendimi dunyanın en cekici insanı zannediyorum. Bir anda 40 kilolara duşunce goğus de kalmadı. Gittim doktora 'bana estetik yapın' dedim. O da bana bir estetik yaptı, kafam kadar oldu. Onun uzerine bir de 20 kilo alınca sut anne gibi gezdim."
irem-derici-den-ilginc-itiraf-arkadaslarim-surekli-arayinca-telefonun-sim-kartini-yedim-5ec5845a51f69.jpg

[h=3]"ANOREKSİYA OLDUĞUMU KABUL ETTİM"[/h]"O donem cok guzel olduğumu iddia ediyordum, 'anoreksiyasın sen' diyorlardı. Belirtilerini soruyordum 49 tanesi var bir tanesi yok hala 'değilim' diyordum. Tedaviden sonra kendime gelmeye başladım ve hasta olduğumu kabullendim. Gittiğim bir hastane biz sizin sorununuzu cozemedik, başka hastaneye gidin diye yonlendirdi. O zamanlar da kariyerimin en iyi donemi program yapıyorum, konserlerim var, sevgilim var… Yoğunluk zor geldi."
[h=3]"EKMEK ARASI SİM KART YEDİM"[/h]"Hastaneye yatma surecim soyle gelişti. Dalaman'dan Konya'ya gideceğiz havaalanında oturuyoruz butun ekip, cop tenekeleri olur ya onlara kitlenmişim. Sonra telefonum calmış, bakıp gulumseyip sakince yere koymuşum telefonu. Kulağımdan kupemi cıkarıp, iğnesiyle telefonun sim kartını cıkarmışım. Arkadaşımın elindeki sandvice kitlenmişim, 'neli' diye sormuşum. 'Yer misin' diye sorunca sandvici alıp icine sim kartını koyup herkesin gozunun icine baka baka yiyip yutmuşum. Sonra da 'arayın da goreyim' diye bağırmışım. Ama ben hicbirini hatırlamıyorum bu olanların. Ucağa nasıl bindim nasıl indim hicbir şey hatırlamıyorum."
irem-derici-den-ilginc-itiraf-arkadaslarim-surekli-arayinca-telefonun-sim-kartini-yedim-5ec5845a5b946.jpg

[h=3]"O SES CIKTIKTAN SONRA BABAM BENİMLE 2 AY KONUŞMADI"[/h]2011 yılında O Ses Turkiye'ye katılan İrem Derici, yarışma macerası icin "Bir gece Taksim'deyiz, bir arkadaşım 'The Voice var ya Acun Ilıcalı, onun Turkiye versiyonunu yapıyor. Yarın yakınlarda bir otelde elemesi var gidelim' dedi. Ben de kabul ettim. Sabahın 7'sinde ordaydık. 4-5 kişi vardı, hepsi turku okuyordu. Kayıt yaptırdık, kısa bir şey okudum 'tamam' dediler. Ama ben cok iyi soylemişim sonradan izledim o goruntuleri. Kahvaltı ederken aradılar 'Acun Medya'dan bekliyoruz' diye uc gun sonra elemeye cıktım. Sadece Hulya Avşar dondu. O olaydan sonra babam benimle iki ay konuşmadı. Cunku babamın her turlu imkanı vardı, 'kızın yarışmaya ihtiyacı mı vardı' diye soylenmişler babama o da ona kızmış.
Sonra babam olaya el attı. 'Madem bu kadar ısrarcısın, benim yonetimimde ilerleyeceksin' dedi. Butun şarkılarımı babam secti ve hepsi de cok başarılı oldu. İlk şarkım sadece istediğim gibi olmadı orada da torpil, para bir işe yaramıyor onu anladım. Nerelere reklam verdik ama olmamıştı" dedi.
irem-derici-den-ilginc-itiraf-arkadaslarim-surekli-arayinca-telefonun-sim-kartini-yedim-5ec5845aa24a8.jpg

[h=3]"İNSAN KENDİ FİŞİNİ KENDİSİ CEKİYOR"[/h]Sosyal medyada yediği linclerden bahseden Derici, "Şunu anladım lincle kimse yok olmuyor artık umursamıyorum. İnsan kendi fişini kendisi cekiyor. Mesela benim kariyerime baktığım zaman iki yıl once duraksama donemine girdi.
[h=3]"BOŞANMA DURUŞMAMDA HAKİM BENİM FOTOĞRAF CEKTİRDİ"[/h]Radyocu Rıza Esendemir ile kısa sureli bir evlilik yaşayan şarkıcı, boşanma duruşmasında yaşadığı ilginc bir olayı şu sozlerle anlattı: "Eski eşimle boşanmak icin mahkemeye gittik. Hakime hanım geldi, herkes ayağa kalktı. Taraflar dinlendi, anlaşmalı boşanıldı. Hakime hanım ayağa kalktı tam cıkacağız, o dev, herkesi ayağa kaldıran kadın, bana bir anda 'İrem Hanım ya kızım sizi cok seviyor, hadi bir selfie cekilelim cıkmadan' dedi. 'Ben boşandım, demin' dedim. Bana 'ben boşadım, biliyorum ama ne olur bir selfie cekilelim' dedi tekrardan. Beni kolunun altına aldı zorla gulumsetti fotoğrafımızı cekti. O fotoğraf duruyorsa lutfen bana gondersin cok merak ediyorum."