Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İrem Derici’den eski sevgilisi Lider’e ‘benim sayemde’ gondermesi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Bir donem şarkıcı İrem Derici ile birlikte olan Lider Şahin verdiği bir roportajda eski sevgilisiyle ilgili dikkat cekici acıklamalarda bulundu. Derici'nin bu acıklamaya yanıtı sert oldu. Şarkıcı Selami Şahin’in buyuk oğlu Lider Şahin, bir donem şarkıcı İrem Derici ile birlikte olmuş ve bu aşk magazin programlarında uzun bir sure konuşulmuştu.
Yaklaşık bir yıllık birlikteliklerini sonlandırdıktan sonra birbirleri hakkında yorumda bulunmayan ciftten Lider Şahin verdiği roportajda eski aşkı İrem Derici icin “İlişkimiz 1 sene kadar surdu diye hatırlıyorum. Guzel zamanlarımız oldu, guzel hatırlıyoruz birbirimizi” şeklinde bir acıklamada bulundu.
Şarkıcı İrem Derici, eski sevgilisinin verdiği bu roportajı oğrendikten sonra sosyal medya hesabından dikkat ceken bir gondermede bulundu ve “O zor hatırladığın ilişki sayesinde veriyorsun o roportajı da haydi neyse” şeklinde bir acıklamada bulundu.
irem-derici-den-eski-sevgilisi-lider-e-benim-sayemde-gondermesi-5f3bd2cfc1be9.jpg
Son guncelleme: 13:16 - 18.08.2020