Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İrem Derici ve Seren Serengil birbirine girdi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Unlu şarkıcı İrem Derici, Soylemezsem Olmaz sunucuları Seren Serengil ve Bircan Bali ile birbirine girdi. Sinirlerine hakim olamayan Derici, Serengil'in gecmişine dair sosyal medya hesabı uzerinden paylaşımlar yaptı.
Soylemezsem Olmaz sunucuları Seren Serengil ve Bircan Bali, İrem Derici’yi hedef aldı.
“BOŞ YAPIYORLAR”
Derici’nin başka bir programda Soylemezsem Olmaz sunucuları hakkında “Boş yapıyorlar… Bunlar bir de alkolu bıraktığımın ertesi gunu… Yayında masturbasyon diyemiyorlar. Kadınlardan biri ertesi gun istifa etti. Bana seks dedirtmiyorlar. Yasakmış filan…” dedi.
“İREM DERİCİ AVAM VE KALİTESİZ!'”
Derici’nin bu sozleri Serengil’i kızdırdı. Serengil acıklamasında “İrem Derici sanatcı filan değil. Son derece avam ve kalitesiz konuşma tarzı… Hic aynaya bakmadığını duşunuyorum. Sadece avam ve hakaret dolu soylemleriyle gundem yaratmaya calışıyor. Arkadan sallamak cok kolay ya! Biraz terbiyeli olun. Ajdar’ın da şarkısı tutmuştu zamanında ne olacak?” dedi. Bircan Bali ise acıklamasında “İrem Derici bize katnem demiş. Katnemin ne demek olduğunu soyluyorum. Katnem; huysuz, cirkin, hırcın, sıska, ağzı bozuk, agresif…” dedi.
GECMİŞİNİ PAYLAŞTI
İrem Derici yayında yapılan bu acıklamalardan sonra ise Seren Serengil’i sosyal medya hesabından gecmiş hayatıyla vurdu. Derici paylaşımında “Ablacım bıktım senden. Git yaşıtlarınla oyna, beni bir sal artık. Bundan sonra adımı her andığında bir yavru kedi olecek gibi duşun ve kapat o ağzını… ” dedi.
irem-derici-ve-seren-serengil-birbirine-girdi-5ec832fa1d68b.jpg
irem-derici-ve-seren-serengil-birbirine-girdi-5ec832fa4dbc8.jpg
Son guncelleme: 15:31 - 22.05.2020