Magazin Editor
Magazin Habercisi
Şarkıcı İrem Derici YouTube'da yayınlanan 'Sansursuz' isimli programa konuk oldu. Derici, Dr. Mehmet Oz'un 'karantinada seks' cıkışını yorumladı. İrem Derici, “Gectiğimiz gunlerde Dr. Mehmet Oz’un karantinada kalan insanlara bol bol cocuk ve seks yapın tavsiyeleri var. Peki yalnızlar ne yapsın?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Masturbasyon mu yapın diyeyim. Şu donemde herhalde kimsenin aklına seks gelmiyordur, geldiği gibi de gidiyordur. Ben yalnızım mesela… Allah’tan kopeğim var ama o da nereye kadar? Opuyorsun, ağzın kıl doluyor. Şu an tek duşunduğum şey, anneme nasıl sarılacağım, sahneye ne zaman cıkacağım gibi şeyler.
“‘ARTIK POPO GORMEK İSTEMİYORUM”
İrem Derici, “Estetiğin bir sınırı olmalı mı? Yaptırdığı estetikleri saklayan insanlar var, ne duşunuyorsun?” sorusuna “Turkiye’de cıkıp da oram buram yapma diyerek durustce soyleyen insanlardan biriyim. Estetiğin bence bir limiti yok, ihtiyacın varsa yaptır ama artık popo gormek istemiyorum. Giriyorum bazılarının fotoğraflarına popo ağzımızda, sahnede popo ağzımızda, popo kusacağız artık. Erkekler seviyor olabilir ama ben gormek istemiyorum” cevabını verdi.
İLGİLİ HABERDoktor Mehmet Oz'un cinsel ilişki onerisine Gonca Vuslateri'nden cevap geldi
Son guncelleme: 12:55 - 08.04.2020
“‘ARTIK POPO GORMEK İSTEMİYORUM”
İrem Derici, “Estetiğin bir sınırı olmalı mı? Yaptırdığı estetikleri saklayan insanlar var, ne duşunuyorsun?” sorusuna “Turkiye’de cıkıp da oram buram yapma diyerek durustce soyleyen insanlardan biriyim. Estetiğin bence bir limiti yok, ihtiyacın varsa yaptır ama artık popo gormek istemiyorum. Giriyorum bazılarının fotoğraflarına popo ağzımızda, sahnede popo ağzımızda, popo kusacağız artık. Erkekler seviyor olabilir ama ben gormek istemiyorum” cevabını verdi.
İLGİLİ HABERDoktor Mehmet Oz'un cinsel ilişki onerisine Gonca Vuslateri'nden cevap geldi
Son guncelleme: 12:55 - 08.04.2020