Magazin Editor
Magazin Habercisi
Şarkıcı İrem Derici, onceki akşam Nişantaşı'nda goruntulendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Derici, tatil planını anlatırken, aşk hayatıyla ilgili de samimi acıklamalarda bulundu. Derici, "Ağustos ayında tatile cıkacağım, orada fit olmak istiyorum. Yeter artık dort yıldır selulit cekiyorsunuz. Gerci umrumda değil hatta gectiğimiz gazetecilere bağırdım, 'Buyrun selulit şov var diye'... Cunku baktığında cok boş ve sacma bir konu. İlk yaşadığımda cok uzulmuştum sonra 'Banane yapacak hicbir şey yok' dedim. Bunları da merak eden insanlar var. Selulit bağışık sistemi dolaşımla alakalı bir sıkıntıdır. Her yerim selulit olsun buyrun cekin hic umrumda değil ama siz yine de cekmeyin." dedi. Sosyal medya hesabından ilanı aşk ettiği yetişkin film yıldızı Michele Morrone'nin stilist Rabia Yaman'ı Instagram'dan takip etmesine de yorum yapan Derici, "Rabia benim arkadaşım. Onlar uc yıldır takipleşiyorlar. Bu kız dunya capında moda editorluğu danışmanlığı yapan biri... Birbirlerini takip edebilirler, oyle bir şey olsaydı coktan yakardım. Ne yapayım arkadaşlar ben esmer erkek seviyorum. Abimizin de doşu biraz kıllı, bunlar birer geyik. Keşke gercekten bir sevdiceğim olsaydı onunla birlikte roportaj verseydik. Bu kadın yıllardır yalnız. Siz arkadaş mısınız demiyorsunuz ki, 'İrem ablamız yalnız, cevremizdeki esmer delikanlılara bir yemeğe cıkaralım'... Siz surpriz birini bulun cekin bana şoyle duzgun bir aday getirin. Sonra da ilk haberi siz patlatın cok mantıklı değil mi?" diyerek, gazetecilere takıldı.