Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İpek Tanrıyar: Bebeğimizin gazını cıkarsa razıyım

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Şimdilerde hamileliğinin 8. ayını bitirmekte olan oyuncu İpek Tanrıyar, 2. Sayfa magazin programında hamileliğiyle ilgili acıklamalarda bulundu.
İpek Tanrıyar uzatmalı sevgilisi Murat Evler ile gectiğimiz yıl evlenmişti. Birkac ay once anne olacağını acıklayan Tanrıyar, şimdilerde 8.5 aylık hamile. Oğluna Aras adını verecek. İpek Tanrıyar, carpıcı acıklamalar yaptı.
ipek-tanriyar-bebegimizin-gazini-cikarsa-raziyim-5ec279a0683fa.jpg
Corona virusu salgını sebebiyle evinde karantinada olduğunu soyleyen Tanrıyar, “Kısmetse doğum 1 Temmuz'da. Virus nedeniyle doktor kontrolu dışında evden cıkmıyorum. Eşim bebeğimizin gazını cıkarsa razıyım. Sosyal medyada zayıf olduğumu duşunenler sataşıyor. Neymiş; bebeğimi ac bırakıyormuşum. Hic alakası yok. Ben 12 kilo aldım, Aras da 2 kilo 400 gram. Ustelik benim zayıflığım genetik. Aras bize surpriz oldu, beklemediğimiz bir anda geldi. Allah bize hediye etti. Bu surecte Murat ile birbirimize daha cok bağlandık” diye konuştu.