Magazin Editor
Magazin Habercisi
Hamilelik surecinde 16 kilo alan İpek Tanrıyar, doğumdan tam 45 gun sonra fazla kilolarından kurtuldu. Instagram hesabından son halinin fotoğrafını takipcileriyle paylaşan Tanrıyar, "Hamile kalmadan onceki kilomun da altına duştum" dedi. Gecen sene sevgilisi Murat Evler ile gorkemli bir duğun toreniyle evlenen İpek Tanrıyar, 45 gun once ilk bebeği Aras’ı kucağına aldı. Unlu oyuncu, kısa surede tum hamilelik kilolarından kurtuldu.
40 yaşındaki Tanrıyar, hamilelik surecinde tam 16 kilo aldığını acıklamıştı. Normal doğumla bebeğini dunyaya getiren Tanrıyar, kısa surede hamile kalmadan onceki kilosunun da altına duştuğunu soyledi.
Instagram
Instagram hesabından son halini paylaşan Tanrıyar, fotoğrafının altına “Doğumdan 45 gun sonra durum bu. Gebelik boyunca 16 kg aldım. Ve şu an hamile kalmadan onceki kilomun da altındayım. Doktorlar, diyetisyenler konuşur, genetik guler. Tabii normal doğum ve emzirmenin katkısını da unutmayalım… Sevgiler” notunu yazdı.
İLGİLİ HABERİpek Tanrıyar, anne oldu
40 yaşındaki Tanrıyar, hamilelik surecinde tam 16 kilo aldığını acıklamıştı. Normal doğumla bebeğini dunyaya getiren Tanrıyar, kısa surede hamile kalmadan onceki kilosunun da altına duştuğunu soyledi.
Instagram hesabından son halini paylaşan Tanrıyar, fotoğrafının altına “Doğumdan 45 gun sonra durum bu. Gebelik boyunca 16 kg aldım. Ve şu an hamile kalmadan onceki kilomun da altındayım. Doktorlar, diyetisyenler konuşur, genetik guler. Tabii normal doğum ve emzirmenin katkısını da unutmayalım… Sevgiler” notunu yazdı.
İLGİLİ HABERİpek Tanrıyar, anne oldu