Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnternette Hakkında En Çok Yorum Yapılan 12 Popüler Kitap

Magazin

Administratör
s-81dd53be7c4e26d1568e4a7ea31b4dc74a32926f.jpg

MAGAZİN DÜNYASINDA BİR İLK: EDEDİYAT DEDİKODUSU! İŞTE İNTERNETİ SALLAYAN O 12 KİTAP!

Merhaba sevgili okuyucularımız, magazin dünyasının nabzını tutan editörünüz olarak bugün size bambaşka bir konuyla geldim! Kafelerden plajlara, evimizin en kuytu köşesinden sosyal medyanın parlayan ekranlarına... Kitaplar hayatımızın her yerinde! Ama bazıları var ki, sadece rafta durmakla kalmıyor, interneti adeta sallıyor, gündemi belirliyor, tartışmaları alevlendiriyor. Sanmayın ki magazin sadece ünlülerle sınırlı, bu kez dedikodu dozajı yerinde, ama konumuz edebiyatın en çok konuşulanları! Hazırlanın, çünkü bugün size magazin dünyasının en merak edilen kulis bilgilerinden birini, ama bu kez edebiyat soslu bir haliyle getirdim: İnternette Hakkında En Çok Yorum Yapılan 12 Popüler Kitap listesi! Hangi kitaplar favori yazarlarınızın tahtını salladı? Hangi tartışmalar aldı başını gitti? Kimler bu listeye şaşırdı, kimler "ben demiştim" dedi? Merak uyandıran bu liste bakalım sizin hangi ezberlerinizi bozacak!

Bu liste öyle sıradan bir çok satanlar listesi değil arkadaşlar, çok daha fazlası! Bu liste sadece satış rakamlarıyla değil, aynı zamanda internetin o dipsiz kuyusunda en çok tartışılanları, hakkında en çok tweet atılanları, en çok fan teorisi üretilenleri, sayısız "challenge" ve "trend"e ilham verenleri kapsıyor. Kimi zaman bir karakterin kaderi, kimi zaman bir yazarın cesur çıkışı, kimi zaman da satır aralarındaki gizli mesajlar... Her biri ayrı bir polemik konusu olmuş, sanal âlemin tozunu attırmış! Klasiklerden genç yetişkin serilerine, distopyalardan romantik dramalara, hatta felsefi derinliklerden mizahi maceralara kadar geniş bir yelpaze var karşımızda. Emin olun, okuyunca "aa evet, bu kesinlikle konuşulmuştur" diyeceğiniz isimler olduğu gibi, "Yok artık, bu da mı?" diyeceğiniz sürprizler de var listenin içinde. Kimileri yıllardır dillerde, kimileri ise son dönemde patlama yaparak zirveye oturmuş. Gerçekten de sanal dünyanın gücünü ve kitapların okuyucular üzerindeki etkisini bir kez daha gözler önüne seren, dopdolu bir seçki bizleri bekliyor!

Magazin sayfalarında ünlülerin giyim tarzları ya da aşk hayatları konuşulur da, edebi eserler neden konuşulmasın değil mi? Bu 12 kitap, milyonlarca okurun kalbine dokunmuş, zihninde yer etmiş ve hatta onları adeta dijital meydanlara sürüklemiş. Kimi zaman olumlu yorumların çığ gibi büyüdüğü, kimi zaman da eleştiri oklarının hedefi olduğu bu eserler, internetin nabzını tutan gerçek birer fenomen. Bu liste eminim ki sizin de okuma listenizi ya yeniden şekillendirecek ya da "acaba ben de mi bu tartışmaya katılmalıydım?" diye düşündürecek. Belki de favori kitabınızın neden bu kadar çok konuşulduğunu bir kez daha anlayacak, belki de hakkında hiç duymadığınız bir kitaba şans vermek isteyeceksiniz.

Peki sizin bu listeye dair ilk düşünceniz ne oldu? Hangi kitapların listede yer aldığını tahmin ediyorsunuz? Sizin için "interneti sallayan" bir kitap var mıydı? Hadi yorumlarda buluşalım, bu edebi dedikoduya hep birlikte dalalım!