Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

[Instiz] BTS’in, Coachella’da Ana Sanatçı Olarak Sahne Almayı Reddettiği İddia Ediliyor

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
“Coachella’nın bunun için büyük çaba harcadığını duymuştum ama az önce işin suya düştüğü haberi geldi.”

MG-20260906-104808.jpg

Pann​

1. Tüh, ne yazık; ama gelecek yıl programları daha müsait.

2. Coachella kadrosu genellikle Eylül ortasında açıklanır ama sürekli ertelendiği için görüşmelerde bir pürüz mü çıkıyor diye merak etmeye başlamıştım.

3. Muhtemelen teklifi reddettiler çünkü BTS için bir getirisi yoktu.

4. Sadece bir his ama HYBE, BTS’i bir pazarlık kozu olarak kullanıyor gibi görünüyor. Eğer bir BTS turnesinin sağlayacağı faydalarla kıyaslayıp teklifi gerçekten reddetmiş olsalardı, iHeart etkinliğine de katılmazlardı…

5. Peki ya LE SSERAFIM?

6. Oraya bir gidince, birkaç ay boyunca orada mahsur kalıp ayrılamıyorsun diye duymuştum, doğru mu? Gerçekten bu kadar zahmete girmeye hiç gerek yok, değil mi?

7. Aynen öyle.

8. Henüz kesinleşen bir şey yok.

9. Böyle olacağını biliyordum.

10. Ancak bir kazançları olacaksa bunu yaparlardı; BTS’in Coachella’da ana grup (headliner) olarak sahne almaması durumunda kaybedeceği hiçbir şey yok.

Kaynak: Pann

The post [Instiz] BTS’in, Coachella’da Ana Sanatçı Olarak Sahne Almayı Reddettiği İddia Ediliyor appeared first on KoreZin.