Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

''İnsanları aptal yerine koymaya çalışan Montella'ya saygı falan duymuyorum!”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Karşılaşmanın ardından NOW Spor’da değerlendirmelerde bulunan spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, Montella’nın oyuncu tercihlerini ve Milli Takım’a yaklaşımını çok sert sözlerle eleştirdi.Karakullukçu, Montella’nın mevcut oyuncu grubunun maksimumunu aldığını düşünmesine tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:“Tamam, ülkeyi kapatalım Montella hocam! ‘Ben zaten olabilecek en mükemmel şeyi yapıyorum’ diyor adam. Böyle bir mantaliteyle yaklaşan, kendi hatası olmadığını düşünen bir adam... ‘Bu oyuncuların maksimumu bu.’ Ne maksimumu bu ya?”Milli Takım’ın santrfor tercihlerini de eleştiren Karakullukçu, her ülkenin dünya çapında bir golcüye sahip olmak zorunda olmadığını belirtti:“Bizim A sınıf santrforumuz yok diye tamam, B sınıf santrforumuz olsun. Her ülkede Harry Kane mi var kardeşim? Her ülkede Kylian Mbappe mi var? Deniz Gül’ü mü oynatıyorsun, Serdar Dursun’u mu oynatıyorsun? Enes Ünal var elinde, kadroya almıyor.”Karakullukçu, Montella’ya yönelik eleştirisinin dozunu daha da artırarak, “Aklımı mı yitireceğim ya? Ben aklımı vallahi yitirmem abi. Artık aptalı yerine koymaya çalışan bir insana ben saygı falan duymuyorum.” dedi.Montella döneminin artık Milli Takım açısından bir gelecek vadetmediğini savunan Karakullukçu, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:“Montella’nın bu takıma bir şey katma ihtimali yok artık.”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026