Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''İmzadan sonra tek diyebileceğim şey...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş'ta futbol direktörlüğüne Önder Özen getirildi.Gazeteci Fatih Doğan, Önder Özen ile ilgili görüşlerini paylaştı.İşte Fatih Doğan'ın görüşleri:SAATLERCE KONUŞACAK TANIKLIĞIM BE BİLGİM VARFatih Doğan: ‘’Beşiktaş’ta Başkan Serdal Adalı sportif direktör olarak Fikret Orman döneminin başında görev yapan Önder Özen de karar kıldı. O günleri artı-eksileriyle çok yakından şahitlik etmiş bir gazeteci olarak saatlerce konuşacak tanıklığım ve bilgim var. Bu konudaki düşüncelerim ortada ve yeri geldiğinde de söylemekten geri durmadım. Bu arada fikirlerinde bir değişiklik de olmadı. Ancak bu imzadan sonra diyeceğim ilk şey “Beşiktaş için hayırlı olsun.” Bu dakikadan sonra Önder Özen’le ilgili yaklaşımım eski dönemde yaptığı yanlışlardan ders çıkarıp, yaptığı doğrulara yenilerini ekleyerek devam etmesi.7 yıldır bu meslekten ve networktan uzak kalmış bir isim olarak Önder hocanın önüne gelen bu ikinci büyük şansı iyi değerlendirip doğru adımlar atmasını ve iyi işler yapmasını beklemek ve gerekli zamanı verip anlatacaklarını değil icraatlarını görmek olacaktır.Yazarın notu; Önder Özen’in çalıştığı dönemle ilgili minimum 10 tane hatasını ya da olumsuz kararlarını yazabilirim. Ama hakkını verebileceğim ilk ve bence önemli konu adnı ve tavrını hiç bir akçeli işin içinde ne de duydum, ne gördüm. Bu kıymetli bir haslet. Bu yüzden hayırlı olsun, umarım başarılı olsun.''duhuliye.com