Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlker İnanoğlu: Cahil ırkcı arkadaşlar…

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu İlker İnanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımdaki bayrak detayı uzerinden bazı takipcileri tarafından akla hayale gelmedik eleştiriler alınca tepkisini yine sosyal medya hesabı uzerinden gosterdi. Uzun bir sure ara verdikten sonra yeniden Arka Sokaklar dizisine donen ve başarılı oyunculuğuyla beğeni kazanan İlker İnanoğlu, ayağında yaşadığı rahatsızlığa rağmen sporunu aksatmadığını yaptığı sosyal medya paylaşımı ile gostermişti.
Normalleşme sureciyle birlikte calışma yaptığı spor salonuna donen ve buradan takipcileriyle bir paylaşımda bulunan İnanoğlu, telefon kılıfında bulunan İngiltere bayrağı uzerinden tepki aldı.
IRKCILIK İSYANI
Kılıf tercihi uzerinden yapılan bu anlaşılmaz yorumlara isyan eden İlker İnanoğlu, yine aynı spor salonunda bu defa telefon kılıfını cıkarmış bir şekilde yeni bir paylaşıma imza attı.
ilker-inanoglu-cahil-irkci-arkadaslar-5f4578f7ea38a.jpg
İnanoğlu bu yeni kare uzerinden de takipcilerine ve kendisini eleştirenlere seslendi ve şunları soyledi:
*İkinci antreman gunu 3 ay sonra… Bu arada lutfen şu nefret kusan cahil ırkcı arkadaşlar ne beni takip edin ne beni sevin!
*Attığınız yorumlar direkt şikayet edilecektir.
*Bu dunyada ırk, din, ulke ayrımı yapan benim icin insan değildir!
*İnsan olmak, dunyadaki butun insanları sevmektir, ırkcılık ise kendini diğer dunya vatandaşlarından ustun gormektir.
*Tek savaşılmayacak şey de CEHALETTİR!