Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''İlk yarı bir kafa vuruşu vardı, onun haricinde hiç görmedim!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Trt Spor'da konuşan Mehmet Özdilek, Beşiktaşlı futbolcuların Fenerbahçe maçındaki performansları ile ilgili görüşlerini paylaştı.Ersin Destanoğlu'nun performansını değerlendiren Mehmet Özdilek şunları söyledi:Mehmet Özdilek: ‘’Bir kaleci, bir takımı ancak bu kadar maç içinde tutabilirdi.''Yeni transferler ile konuşan Mehmet Özdilek çarpıcı ifadelerde bulundu. Mehmet Özdilek: ‘’Beşiktaş’ın devre arası aldığı oyuncular hiç ön plana çıkmadı. Oh’un ilk yarı bir kafa vuruşu vardı, onun haricinde hiç görmedim. Rakip ceza sahasına 2 kez girmiş zaten. Murillo iyi oyuncu, oyundan çıktıktan sonra sağ taraf tamamen çöktü. Gökhan Sazdağı, Fenerbahçe’nin yapamadığı bir çok şeyi, o imkanı Fenerbahçe’ye verdi. Asllani, çok sıradan bir oyuncu çok net söyleyeyim. Beşiktaş’ın 2.yarıdaki oyununu hiç beğenmedim. Alanyaspor, Eyüpspor ve Gençlerbirliği’ne puanlar bırakan bir Beşiktaş var, bu takımlara karşı puan alamazsan hedefe de ulaşamazsın.''duhuliye.com