Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“İlhan Fakılı'yı neden Beşiktaş buldu sen bulamadın?''

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Montella’nın yalnızca büyük takımların maçlarını takip etmek yerine Türkiye’nin farklı bölgelerindeki ve alt liglerdeki karşılaşmaları da yerinde izlemesi gerektiğini savunan Çilingiroğlu, Beşiktaş’ın genç futbolcusu İlhan Fakılı üzerinden dikkat çeken bir örnek verdi.“Fenerbahçe-Beşiktaş maçını niye seyrediyorsun?”Kaya Çilingiroğlu, Montella’nın Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasını takip etmesini eleştirerek şunları söyledi:“Mesela geliyor adam, Fenerbahçe-Beşiktaş maçını seyrediyor abi şimdi, Montella. Kardeşim, Fenerbahçe-Beşiktaş maçını niye seyrediyorsun? Niye seyrediyorsun?”“Hiç Iğdır-Mardin maçını seyrettin mi?”Montella’nın futbolcu havuzunu genişletmek için farklı ligleri takip etmesi gerektiğini belirten Çilingiroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:“Hiç Iğdır-Mardin maçını seyrettin mi mesela? Atıyorum. Batman-Bursa maçını seyrettin mi? Kaç kere seyrettin? Kendin gittin mi ama?”“Sen orada olacaksın kardeşim”Çilingiroğlu, milli takım teknik direktörünün oyuncu taramasını bizzat yapması gerektiğini savunarak şöyle devam etti:“Atıyorum, ne bileyim, Siirt... şey maçını seyrettin mi? Adıyaman maçını. Atıyorum, bilmiyorum yani şimdi. Sen orada olacaksın kardeşim.”“Avrupa’da nasıl bir tarama yapıyorsun?”A Milli Takım’ın Avrupa’daki oyuncu tarama sistemini de sorgulayan Çilingiroğlu, şöyle konuştu:“Avrupa’da nasıl bir tarama yapıyorsun?”“İlhan Fakılı’yı niye bulamadın?”Beşiktaş’ın genç oyuncusu İlhan Fakılı’yı örnek gösteren Kaya Çilingiroğlu, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:“İlhan Fakılı’yı niye bulamadın? Niye Beşiktaş buldu, sen bulamadın? Senin bulman lazım.”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026