Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“İlhan Fakılı, Kerem'den daha iyi oynamazsa hiçbir şey bilmiyorum!”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Maçın ardından kendi YouTube kanalında konuşan Serhat Akın, İlhan Fakılı’nın Ümit Milli Takım’a gönderilmesine ve A Milli Takım’da tercih edilmemesine tepki gösterdi.“Ümit Milli Takım'a ülkede oyuncu mu kalmadı?”İlhan Fakılı’nın A Milli Takım’da değerlendirilmesi gerektiğini savunan Serhat Akın, genç futbolcunun Ümit Milli Takım’a gönderilmesine ilişkin şu ifadeleri kullandı:“İlhan Fakılı diyoruz, adam diyor ki ‘Ümit Milli Takım'ın önemli maçı var.’ Ümit Takım'a ülkede oyuncu mu kalmadı? Arda da gitsin o zaman, herkesi Ümit Takım'a verelim. Ya Allah'ınızı, kitabınızı seviyorsanız bu İlhan Fakılı bugün bu Kerem'den daha iyi oynamazsa ben hiçbir şey bilmiyorum ya.”“Beşiktaş'ta kendimi yırtıyorum, formdayım dersin”Akın, İlhan Fakılı’nın Beşiktaş’taki performansına da dikkat çekerek genç oyuncunun yaşanan süreç nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabileceğini savundu.Serhat Akın sözlerini şöyle sürdürdü:“Şimdi İlhan Fakılı olsan sen dersin ki, ‘Ulan ben Beşiktaş'ta affedersin k*çımı yırtıyorum, top oynuyorum, gol atıyorum, asist yapıyorum, formdayım. Kerem oynuyor kardeşim.’ Ülkede Ümit Takım oyuncusu mu kalmadı ya? O zaman Arda da 21 yaşında, o da gitsin.”Duhuliye.com