Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlham Gencer sokağa cıkma yasağını ihlal etti

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Corona virus nedeniyle 65 yaş ve ustu ile kronik rahatsızlığı olanlara gectiğimiz gunlerde sokağa cıkma yasağı getirilmiş ve sokağa cıkanlara ceza kesilmeye başlanmıştı. Bu yasağı ihlal edenlerden biri de usta sanatcı İlham Gencer oldu. Turkiye'nin ilk piyanist şantorlerinden biri olan usta sanatcı İlham Gencer, onceki gun Bebek'te objektiflere yansıdı. 93 yaşında olan İlhan Gencer'i sokakta gorenler gozlerine inanamadı.
“EMEKLİ MAAŞINI CEKMEK İCİN CIKTIM”

Ayağındaki galoşlar ile dikkat ceken Gencer'e gazeteciler 65 yaş ustunun sokağa cıkma yasağını hatırlattı. Gencer, “Emekli maaşımı cekmek icin cıktım. Hastayım biraz, bana yaklaşmayın” diye konuştu.
“GOREVLİLERİN YARDIMCI OLDUĞUNDAN HABERİM YOKTU”

Muhabirlerin gorevliler size yardımcı oluyor bu konularda sozlerine ise; “Gorevlilerin bu konularda yardımcı olduğundan haberim yoktu. Şimdi sizlerden oğreniyorum. Biraz da rahatsızlığım var eczaneden ilaclarımı da aldıktan sonra hemen gideceğim” diyerek eczaneye girdi.
ilham-gencer-sokaga-cikma-yasagini-ihlal-etti-5e80edcda2c31.jpg

Son guncelleme: 12:31 - 29.03.2020