Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İkiz bebeklerin doğmasına saatler kaldı

Gorkem

Magazin.biz.tr
Ezgi Sertel bugün ikiz bebek annesi oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 111
Oyuncu Ozan Çobanoğlu ile mutlu bir evliliği olan sunucu Ezgi Sertel bugün ikiz bebeklerini dünyaya getirmeye hazırlanıyor.Bebeklerine Tibet ve Mert isimlerini veren çift sosyal medyadan yaptıkları paylaşım ile takipçilerinden dua istediler.
2018 yılında dünya evine giren çift ,ikiz bebeklerini bugün kucaklarına alacakları için aşırı heyecanlılar.Dün sosyal medya hesabından, "Doğum yarın ben çok heyecanlıyım,biraz da panik var içimde.Oğullarımız Tibet ve Mert'i kucağımıza alacağız şükürler olsun.Herkesin evlatları ile birlikte güzel,sağlıklı ve mutlu bir ömürleri olsun.Dua edin lütfen" paylaşımını yaptı.
Ekli dosyayı görüntüle 112
Ezgi Sertel'in bu içten ve güzel paylaşımına takipçilerinden yorum yağdı.İşte o yorumlardan bazıları;
- "Vatanına,milletine ve ailesine hayırlı evlatlar olsun inşallah"
-"Zaman ne çabuk geçiyor.Sağlıkla kucağına al inşallah"
-"Rabbim yardımcın olsun inşallah"
Ekli dosyayı görüntüle 113
Güzel sunucu geçtiğimiz günlerde hamileliği ile ilgili şu açıklamaları yapmıştı, "Geçen sene iki kez düşük yaptım.Kalbi durmuştu yavrularımın.Doktor 5-6 ay ara vermemizi söyledi.Ben evlendiğimde istediğim zaman hamile kalıp doğuracağımı sanıyordum,bu işlerin öyle olmadığını anladım.Sonra beklemek istemediğimi söyledim ve tüp bebek yaptık.Bir taşla iki kuş vurmuş olduk.
Ekli dosyayı görüntüle 114
Eşim ile doktora gittik,denemeden 10 gün sonra doktora gidiliyormuş çünkü.İlk denemede tutmaz diyorlardı,ben bebeklerimi ultrasonda görünce ağladım.Ozan ile 3-4 tane sine filmi çektik.Filmlerde hep sevgili,nişanlı ve arkadaştık.Sonrasında bir dizide oynadık,orada da sevgiliydik ve evlendik."

Güzel oyuncu düşük yaptığı anları şu şekilde anlattı; "İlk bebeğimi kaybettiğimi hiç paylaşmadım,6 haftalıktı çok küçüktü.İlk seferde olur dediler.İkincisinde ise reklam arasında düşük yaptım.Yayına giremedim,sonra girdim.Kapanışı yaptım ve beni hastahaneye kaldırdılar. O zaman bebek 7 haftalıktı çok acı bir şeydi."