Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“İki tane hata var”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Ersin Düzen, Beşiktaş’ın ligdeki fikstürünü, Emirhan Topçu’nun yükselen performansını, siyah-beyazlı takımın savunma hattındaki durumunu ve Erzurumspor FK karşılaşmasında yaşanan hakem kararlarını değerlendirdi.“Şu anki süreçte hangisi daha formda? Emirhan”“Eylül’ün sonuna doğru da zaten neticede milli maç haftasına gireceğiz. Şu anki süreçte, şimdi sol stoper kim milli takımın? Abdülkerim, doğru mu?Şu anki süreçte hangisi daha formda?Emirhan yani. Kocaelispor maçı, sonra Hoffenheim deplasmanı, hemen ardından da Trabzonspor deplasmanı var. Yani oranın durumu biraz şu anda zorlayıcı olarak görülebilir. Araya bir milli ara giriyor zaten neticede. O da var. Onu da göz önüne almak lazım.Yani Beşiktaş’ın genel olarak lig fikstürüne bakarsak eğer bir seri yakaladı zaten. Üç maç üst üste kazandı. Bunu devam ettirebileceğini de düşünüyorum ben.Yani bugün üst üste üç galibiyeti biraz daha geliştirebilme fikstürü var Beşiktaş’ın.”“Vovi’ye verilen cezayla ilgili tepki vardı”“Şimdi zaten Beşiktaş taraftarı asıl daha maç başlamadan önce Vovi’ye verilen cezayla ilgili olarak bir tepkisi vardı. Yani hafta içerisinde bu mesele Beşiktaş taraftarının gündemindeydi. Bir maç derbiden sonra o yapmış olduğu hareket nedeniyle ceza verildi ki bugün de biraz önce de söyledik, kadroda yoktu. Tribündeydi.”“Gürcan Hasova’yı başarısız bir hakem olarak değerlendirmem”“Bugünkü karşılaşmanın hakemi Gürcan Hasova, aslında sürekli Süper Lig’de üst düzey maçlarda ya da dört büyüklerin, üç büyüklerin maçlarında özellikle gördüğümüz bir isim değil ama son zamanlarda performansıyla aslında dikkat çeken bir isim. Yani birçok karşılaşmada, geçen... benim nezdimde en azından ben başarısız, kötü bir hakem olarak değerlendirmem.Ama burada iki tane hata var. İki tane hatanın aslında birisini kendisine bağlayabilirim.”“Cerny’nin golü iptal edilmemeliydi”“55. dakikada Cerny’nin iptal edilen golünde bir omuz omuza mücadele var. O, arkadan ittiğini söylüyor. Ben görüntülerden Cerny’nin rakibini arkadan ittiğini görmedim. Bence çok ucuz bir faul verdi ve Cerny’nin atmış olduğu gol 55. dakikada iptal edildi. Edilmemeli.Kesinlikle bana göre bir faul yok. O gol iptal edilmemeliydi.”“Agbadou’nun elle oynadığına dair bir kanıt gördünüz mü?”“Gelelim 51. dakikaya. Bakın, ben geçen hafta biliyorsunuz 51. dakikadaki pozisyonla ilgili direkt olarak bağlantılı bir konuya vurgu yaptım. Dedim ki, biz ekranda gördüğümüz görüntüleri ne kadar net görebiliyoruz? Bize gösterilen görüntüler ne kadar yeterli?Siz Agbadou’nun elle oynadığına dair ortada bir kanıt gördünüz mü? Ben bütün şu anda bizi izleyen izleyicilerimize de soruyorum. Size de soruyorum. Siz bir kanıt gördünüz mü?Rejide Beşiktaşlı arkadaşlarımız ya da başka takımı tutan arkadaşlarımız da var. Kulaklık yardımıyla sana belki fikirlerini de söyleyebilirler. Yönetmenimiz Hüseyin de söyleyebilir. Diğer arkadaşlarımız da söyleyebilir.Bir kanıt gördüler mi?Agbadou’nun gerçekten koluyla beraber kolunu öne doğru götürdüğünü gördünüz. Fakat o topun bu kola temas ettiğini gördü mü?Yani var mı gören?Görmedi diyelim. En basit haliyle yorumumu böyle ileteyim. Yönetmenimizin izlediği... İki tane açı var tabii.”“Ligin liderinin golü Macar VAR tarafından izletiliyor”“Bakın, ligin lideri maç yapıyor. Ligin lideri Dolmabahçe’de oynuyor. Ligin lideri bir gol atıyor ve attığı gol elle oynama gerekçesiyle Macar VAR tarafından çağrılıyor, izletiliyor ve sadece bir pozisyon üzerinden elle oynadığı düşünülerek tam bir ters açı...Bakın, tam bir ters açı.Yani siz fotoğraf olarak onu oraya koyarsanız, eğer onu gösterin insanlara, ‘Abi zaten elle oynamış’ der.”“Görüntü öyle değil”“Ama görüntü öyle mi? Hayır, görüntü öyle değil. Değil.Şöyle göğsüne doğru.Görüntü öyle değil. Agbadou da zaten işaret ediyor. Diyor ki, ‘Buradan, göğsümden.’ Kol böyle açık.Ama bu topun buradan sektikten sonra buraya çarptığını ben gözle göremiyorum. Bence hiç kimse görmedi.”“O topun kola temas ettiğini ispatlayamıyorsun”“Pozisyon bitti. Gol iptal edildi. Hemen akabinde ikinci bir açı... Bu kez bu kale arkasından ekrana gelen bir görüntü var. Orada da o topun kola temas ettiğini hiçbir şekilde ispatlayamıyorsun.E şimdi nasıl? Peki biz konuşacağız? Nasıl yorum yapacağız peki?”“Peki görüntü onu anlatıyor mu Allah aşkına?”“Şimdi benim bu yorumumdan dolayı diyecekler ki, ‘Kör müsün kardeşim? Görmüyor musun? İşte kola temas ediyor.’ diye.Doğru mu?Peki görüntü onu anlatıyor mu Allah aşkına?Yok. Anlatmıyor yani.”Duhuliye.com