Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İfşa olayından sonra Cem Ozer’in eşinden acıklama

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Almanya'da yaşayan Menekşe Keskin, Cem Ozer'in kendisine yolladığı cinsel icerikli mesaj ve fotoğraflarını "Tacize uğradım" diyerek ifşa etti. Cem Ozer, "O kadınla 10 yıl once Almanya'da birlikte olmuştuk. Taciz yok her şey karşılıklı" dedi. Cem Ozer'in eşi Pınar Dura ise "Aramızda minik bir ayrılık gecmişti. O sırada Cem'in, Almanya'da bu kadınla minik bir beraberliği olmuş" diyerek eşine destek verdi. Cem Ozer’in, Almanya’da yaşayan bir kadına sosyal medya uzerinden cıplak fotoğraflarını gondererek taciz ettiği one surulmuştu. Kadın “Benimle sapıkca konuştu” diyerek Ozer’i sucladı.
“KARIMDAN OZUR DİLİYORUM”
Cem Ozer bunun uzerine şu acıklamayı yaptı.
* Adı Menekşe Keskin. 11 yıl once Almanya’da bir gece beraber olduk. 6-7 sene once sosyal medyadan tekrar sevişmeye başladık. Evli olduğunu oğrenince goruşmeyi kestim.
* Pandemi doneminde tekrar 35 dakika goruştuk. Nişanlısı olduğunu soyleyen bir adam bana şantaj yaptı. Bu bir kumpas. Karımdan ozur diliyorum. Karım beni affedecektir.
Eşi Pınar Dura, Cem Ozer’e anında destek verdi. Cem Ozer’in 61. yaş gunu icin kutlama yemeği organize eden Dura bu kadarla kalmadı. Sosyal medyada şoyle bir mesaj yayınladı:
* Guzel ruhlu sevgilim. Hayata karşı duruşunla, engin bilgi birikiminle, mutevazı ruhunla, merhametinle bana ilham veriyorsun.
* Oyunculuğunu izlerken bir hayranın, evimizde ise hayat arkadaşın ve karın olmaktan gurur duyuyorum. Yaşama sevincim. Seni cok seviyorum aşkım.
ifsa-olayindan-sonra-cem-ozer-in-esinden-aciklama-5f7da97cc7b9f.jpeg
“MİNİK BİR BERABERLİK
Pınar Dura aşk dolu sozlerinin ardından eleştirilince bir acıklama yaptı:
* 9 yıldır birlikteyiz, 3 senedir de evliyiz. Biz de kuslukler, ayrılıklar yaşayabiliriz. Aramızda minik bir ayrılık gecmişti. O sırada Cem bekarken, Almanya'da o kadınla minik bir beraberliği olmuş.