Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Idris Elba’nın corona virusune yakalandığını acıklamak icin para aldığı iddia edildi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Gecen hafta unlu rapci Cardi B'nin, "Unluler corona virusunun pozitif cıktığını soylemek icin para alıyor" şeklinde ortaya attığı komple teorisinin ardından, medyada konu ile ilgili bircok haber yapılmıştı. Hollywood'un unlu oyuncusu Idris Elba da corona virusu testi pozitif cıkmış ve eşiyle birlikte evde karantina altındaydı. Elba, son gunlerde unlu isimler hakkında cıkan, "Corona olduğunu acıklamak icin para aldığı" iddialarına yanıt verdi. Corona virusu testinin pozitif cıktığı oğrenilen Idris Elba, hastalığa yakalandığını acıklaması karşılığında para aldığı iddialarına yanıt verdi.
Instagram hesabından canlı yayın yapan aktor, “Bu virus zengin ya da fakir olmakla ilgili değil. Kesinlikle herkes test yaptırmalı” dedi.
idris-elba-nin-corona-virusune-yakalandigini-aciklamak-icin-para-aldigi-iddia-edildi-5e7ce283be046.jpg

İLGİLİ HABERIdris Elba, eşiyle birlikte gecirdiği karantina surecini anlattı

[h=2]“PARA ALDIĞIM HABERİ TAM BİR SACMALIK”[/h]47 yaşındaki aktor, “Benim gibi birine corona virusu olduğumu soylemek icin para odeneceği fikri… Bu kesinlikle sacmalık. Buyuk aptallık. İnsanlar da bunu habermiş gibi yaymak istiyor, aptalca” diyerek iddiaları yalanladı.
Elba devam eden acıklamasında, “Yani burada oturup corona virusunu kapmadığımız halde corona kaptık mı diyeceğiz? Bundaki mantığı anlamıyorum” dedi.
Bu surecin bir film olmadığını belirten Elba, “Ben de şu an bir aktor değilim. Sadece bir insanım ve toplumun gozu onundeyim. Dolayısıyla insanların bunun gercek olduğunu anlamasını istiyorum. Test yaptırdığım icin ayrıcalıklı olduğumu hissetmiyorum” dedi.
Son guncelleme: 12:08 - 26.03.2020