Magazin Editor
Magazin Habercisi
Corona virusune yakalandıktan sonra karantinaya alınan ve kendisiyle birlikte kalmak icin ısrar eden eşinde de corona virusu tespit edilen Idris Elba, karantina surecini anlattı. Elba, "Karantina, ilişkiniz ve insanlığınızın bir sınavı" dedi. Idris Elba, gecen hafta corona virusune yakalandığını acıklamış, dun de eşinin test sonucunun pozitif cıktığı oğrenilmişti. Elba’nın corona virusu testinin pozitif cıkmasının ardından, eşi Sabrina Dhowre-Elba, eşinin yanında karantinada kalmaya devam etmişti. Bu nedenle genc kadının goz gore gore eşinden virusu kapması eleştiri oklarının hedefi olmuştu.
[h=2]EŞİYLE KARANTİNAYA GİRMEK İLİŞKİLERİNİ TEST ETMELERİNE FIRSAT VERMİŞ[/h]Unlu oyuncu, sosyal medya hesabından bir acıklama yaparak merak edilen sorulara yanıt verdi. Elba, her ikisininde corona virusune yakalandığını acıkladıktan sonra eşi Sabrina Dhowere-Elba ile karantinaya girmenin, ilişkilerini test etme fırsatı verdiğini itiraf etti.
Fotoğraf: DepoPhotos
[h=2]“BİR KEZ KAVGA ETTİK”[/h]Karantinanın 13. gununde olan Elba, “Şimdi iyi hissediyorum. Mesele ruh sağlığını korumak. Zihnimi temiz tutmaya calışıyorum. Huzurluyuz” dedi.
İngiliz aktor ayrıca, dun eşiyle bir kez kavga ettiğini itiraf ederek, “Ben başka odaya gitmek zorunda kaldım. Karantina, ilişkinizin ve insanlığınızın bir sınavı” şeklinde konuştu.
Corona virusunun bir olum tehdidi olarak gorulduğunu soyleyen Elba, “Herkes ‘Aman Tanrım, oleceğim’ diye duşundu ama Covid-19’un sadece bir corona turu olduğunu ve bunun bana daha iyi hissettirdiğini anlamama yardımcı oldu” dedi.
Hicbir belirti taşımadığı icin kendisini şanslı goren unlu oyuncu, “Pek cok insan bu kısmı anlamıyor. İnsanların olduğu gerceğini de kucumsemiyorum” dedi.
[h=2]“BİR KEZ KAVGA ETTİK”[/h]Karantinanın 13. gununde olan Elba, “Şimdi iyi hissediyorum. Mesele ruh sağlığını korumak. Zihnimi temiz tutmaya calışıyorum. Huzurluyuz” dedi.
İngiliz aktor ayrıca, dun eşiyle bir kez kavga ettiğini itiraf ederek, “Ben başka odaya gitmek zorunda kaldım. Karantina, ilişkinizin ve insanlığınızın bir sınavı” şeklinde konuştu.
Corona virusunun bir olum tehdidi olarak gorulduğunu soyleyen Elba, “Herkes ‘Aman Tanrım, oleceğim’ diye duşundu ama Covid-19’un sadece bir corona turu olduğunu ve bunun bana daha iyi hissettirdiğini anlamama yardımcı oldu” dedi.
Hicbir belirti taşımadığı icin kendisini şanslı goren unlu oyuncu, “Pek cok insan bu kısmı anlamıyor. İnsanların olduğu gerceğini de kucumsemiyorum” dedi.