Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İdil Fırat’tan online doğum gunu kutlaması

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Mert Fırat ile mutlu bir evlilik surduren İdil Fırat, 32 yaşına bambaşka bir şekilde girdi. Corona virusu salgını nedeniyle parti veremeyen İdil Fırat, arkadaşlarıyla internette buluştu. Mert Fırat ile bundan iki yıl once dunyaevine giren ve mutlu bir evlilik suren İdil Fırat, 32’inci yaşını corona virusu salgını sebebiyle evde kutlamak zorunda kaldı. Eşi Mert Fırat ile birlikte kutlama yapan İdil Fırat, arkadaşlarıyla da internet uzerinden buluştu. Fırat, Instagram hesabından kutlama ile ilgili bir fotoğraf paylaşarak, şu notu yazdı:
“Hala icimdeki 365 gun 6 saati, 29 Mart icin gun sayıp heyecanlanarak geciren doğum gunu kutlaması aşığı o kucuk kızı saklıyorum. Bu seneki doğum gunlerimiz buruk gecti ama ben umudumu hic kaybetmiyorum. Guzel gunler biliyorum ki uzak değil. Sağlık olduktan sonra nice guzel gunlerimiz, keyifle coşkuyla kalabalık kutlamalarımız olacak. Faiziyle acısını cıkaracağız.
Doğum gunumu kutlayan herkese cook teşekkur ederim.
HERKESE SAĞLIK DİLEDİ
İzolasyondayken bile beni partisiz bırakmayan eşim ve dostlarıma (iyi ki Zoom ve Houseparty var) ve pastasız bırakmayan Ezgim'e ayrıca teşekkur ederim. Tanıdığım/tanımadığım herkesten cok candan mesajlar aldım. İyi ki varsınız! Guzel dilekleriniz misliyle size donsun inşallah. Ben bu sene hepimiz icin SAĞLIK diledim. Herkese uzaktan kucak dolusu sevgiler ve opucukler gonderiyorum…”
idil-firat-tan-online-dogum-gunu-kutlamasi-5e824487a1bac.jpg
MERT FIRAT’TAN ROMANTİK MESAJ
Mert Fırat ise eşi ile eskiden cekilmiş birkac fotoğrafı paylaşarak, şu romantik notu kaleme aldı: “İnsan mutlu olunca zaman o kadar hızlı geciyor ki anlamak mumkun değil. Mutluyum, boyle guzel kalpli bir meleğin doğum gununde ne dileyeceğime de dikkat etmem lazım; hepimize sağlık ve huzur diliyorum. Kimseyi vaktinden once kaybetmeyelim, birbirimizin onemseyelim…”
idil-firat-tan-online-dogum-gunu-kutlamasi-5e824487de7b8.jpg

İLGİLİ HABERMert Fırat'tan erkeklere cağrı: Ev işlerini paylaş