Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İbrahim Tatlıses'in aile sırlarını ifşa eden kişi, oğlu Ahmet Tatlı cıktı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Unlu turkucu İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından aile sırlarını ifşa eden birinin olduğunu belirterek "Kostebeğe ulaşmaya az kaldı" dedi. Turkucunun aile sırlarını ifşa eden kişi ise en yakınındaki isim cıktı.
[h=3]"İCİMİZDEKİ KOSTEBEĞİ ULAŞMAYA AZ KALDI"[/h] Instagram hesabından paylaşım yapan İbrahim Tatlıses, "İcimizdeki kostebeğe ulaşmaya az kaldı. Bence ben onu bulmadan o kendini acık etse de, o da bizde rahatlasak ama yakınım biliyorum tam emin olmam gerek! Vebal almak istemiyorum. Cok da seviyorum be arkadaş neden?" ifadelerini kullandı.
ibrahim-tatlises-in-aile-sirlarini-ifsa-eden-kisi-oglu-ahmet-tatli-cikti-5ef0a3afb86fb.jpg

[h=3]BABASININ ŞİKAYETİ UZERİNE İFADE VERDİ[/h]İbrahim Tatlıses'in, bu paylaşımdan sonra oğlu Ahmet Tatlı'dan aile sırlarını dışarıya sızdırdığı iddiasıyla şikayetci olduğu ortaya cıktı. Tatlı, ifade vermek icin emniyete gitti, Tatlıses de o sırada karakoldaydı. Kapının onunde basın mensuplarının olduğunu oğrenen Ahmet Tatlı, goruntulenmemek icin arka kapıdan cıkarak uzaklaştı.

ibrahim-tatlises-in-aile-sirlarini-ifsa-eden-kisi-oglu-ahmet-tatli-cikti-5ef0a3afc5792.jpg

ibrahim-tatlises-in-aile-sirlarini-ifsa-eden-kisi-oglu-ahmet-tatli-cikti-5ef0a3b00d722.jpg
Tatlıses, ozel sırlarını sızdıran kişinin peşine duştu: Ben seni bulmadan sen kendini acık et