Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Huysuz Virjin’in mirası CYDD’ye gidecek!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Yoğun bakımda tutulduğu hastanede 87 yaşında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu'nun vefatının ardından onun mirasının nereye gideceği konuşulmaya başlandı. Gozler, Dursunoğlu'nun bundan sekiz yıl once verdiği roportajda kullandığı ifadelere cevrildi. Huysuz Virjin olarak tanınan sanatcı Seyfi Dursunoğlu, bundan sekiz yıl once katıldığı bir televizyon programında mirasını Cağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bırakacağını acıklamıştı. Daha once mirasını Turk Eğitim Gonulluleri Vakfı'na bağışlayacağını acıklayan sanatcı, bu kararından vazgectiğini soyleyerek şu acıklamayı yapmıştı:
“UZULDUM VE KIRILDIM”
“40 yıldır calışıyorum. 40 yıllık birikimimi bildiğiniz gibi Turk Eğitim Gonulluleri Vakfı'na bağışlayacağımı acıklamıştım. Ancak bir şey oldu ve bundan vazgectim. Vakıf yetkilileri bir gun beni aradı ve AlÂeddin Yavaşca icin bir gece duzenlediklerini, o geceyi sunmamı istediler. Bunun karşılığında da bana bir şilt vereceklerini belirttiler. Sonra duşundum. Ben de bir sanatcıyım. Neden bana bir gece yapılıp da şilt verilmiyor da başkasının adına yapılan bir gecede veriliyor dedim. Uzuldum ve kırıldım tabii ki. O zamana kadar kendilerine bağışta bulunmuştum. Ama şimdi mirasımı Turkan Saylan'ın derneğine (CYDD) bırakmaya karar verdim.”
“PARAMI NE YAPACAĞIMI BEN BİLİRİM”
Dursunoğlu o donem kendisine yoneltilen ‘ne kadar mirasınız var?’ sorusuna: “15 milyona yakın bir param var. Tabii bunun icinde Cengelkoy'deki evim, mal varlığım da dÂhil” yanıtını vermiş, “Yakın aileniz bu duruma bozulmuştur” yorumuna da “Ben 40 yıldır tek başıma yaşıyorum. Paramı ne yapacağım benim bileceğim bir iş. Kimsenin alınmaya gucenmeye hakkı yok” şeklinde konuşmuştu.