Magazin Editor
Magazin Habercisi
Kemik iliği kanseri nedeniyle 58 yaşında vefat eden Turk Sanat Muziği Sanatcısı Huner Coşkuner'in cenazesi Şakirin Camii'nde kılınan namaz sonrası, toprağa verilmek uzere Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Coşkuner'in cenaze namazı cami avlusunda toplanan başta ailesi olmak uzere cok sayıda vatandaşın katılımıyla kılındı. Coşkuner'in sevenleri cami avlusunu doldurdu.
Kanser tedavisi gorduğu hastanede hayatını kaybeden ses sanatcısı Huner Coşkuner’in kupeleriyle gomulmek istediği iddialarına ilişkin olarak cenaze namazı oncesi Huner'in ablası Deniz Coşkuner acıklama yaptı.
“ONU DUNYADAN KISKANIRDIM”
Kupe konusuna ilişkin acıklamalarda bulunan abla Coşkuner, “Acımız cok buyuk, cok derin. Ben onun ablasıyım. Onu dunyadan kıskanırdım. Kupe konusunda şunları soyleyeyim. Huner Coşkuner aksesuara cok meraklı bir insandı. Annemin namaz tespihindeki boncukları kupe yapıp kulaklarına asardı. ‘Beni aksesuarlarımla gomun' kelimesi aksesuarlarını cok sevdiğini belli etmek icin soylediği bir cumleydi. Lutfen bunu yanlış yerlere cekmeyin. Biz dinini, kulturunu bilen bir aileyiz. Zaten kupeyle gomulme gibi bir şey yoktur. Bunu herkes bilir” diye konuştu.
“HERKESE HAKKINI HELAL ETTİ”
Kardeşinin ellerinde vefat ettiğini belirten Abla Coşkuner, “Vefat etmeden once, kendisine bana vereceğin bir sır var mı kardeşim diye sordum. Kendisi de herkese hakkını helal ettiğini soyledi. Sonrasında yeniden iyileşip ayağa kalkacağını soyledi. Rabbim sevdiğini yanına alırmış. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.
İlginizi Cekebilir