Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hulya Avşar’dan Acun Ilıcalı’ya: Onu yatağıma attım

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Yakın dostlar Acun Ilıcalı ve Hulya Avşar Ayvalık'ta buluşarak keyifli anlar gecirdi. Avşar, Ayvalık'a geldiğinde kendisinde kalan Ilıcalı'ya yaptığı 'yatak' esprisi ile yine dikkatleri uzerine cekti. Ilıcalı, Dominik Cumhuriyeti’nde cektiği Survivor 2020 unluler-gonulluler yarışmasının finalinin ardından tatile başladı. Ilıcalı son olarak sevgilisi Ayca Cağla Altunkaya ile İstanbul’dan taşınarak Ayvalık’a yerleşen Hulya Avşar’ı ziyaret etti. Avşar, muhabirlerin Acun Ilıcalı’ya Ayvalık’tan ev alıp almadığını sormalarının ardından Ilıcalı’nın Ayvalık’tan ev almadığını, ziyaretlerinde Avşar’ın evinde kaldığını soylemesi uzerine “Onu yatağıma attım” diyerek şaka yaptı.

“BİZİM İCİN BİR KLASİK”
Unlu televizyoncu Acun Ilıcalı, Ayvalık’ı cok sevdiğini ve Hulya Avşar’ı ziyarete geldiğini belirterek, “Hulya ile geleneksel olarak her sene goruşuyoruz. Bu bizim icin bir klasik. Ayvalık cok guzel ve karakteristik bir yer. Hulya’nın da yıllardan beri burada olmasının sebebini cok iyi anlıyorum. Burası kendine ozgu bir yer. Benzeri cok olmayan bir yer. Ben denizden geldiğim icin buranın denizi de cok guzel” dedi.
HULYA AVŞAR’DAN COK KONUŞULACAK ‘YATAK’ ESPRİSİ
Hulya Avşar, Acun’un kendisine konuk olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her geldiğinde gonlumu fethediyor. Bazen boğasım geliyor ama ona olan aşkım hicbir zaman bitmeyecek” diye konuştu.
Muhabirin, “Acun Ilıcalı buradan bir ev aldı mı?” sorusunu cevaplayan Ilıcalı, “Hayır buradan bir ev almadım” dedi. Hulya Avşar da “Onun buradan ev almasına gerek yok. Bu ev onun” yanıtını verdi.
Hulya Avşar’ın evine 10 kere misafir olduğu ve orada uyuduğunu soyleyen Ilıcalı’ya, espri ile karşılık veren Avşar, “Evet onu yatağıma attım” diyerek masadakileri kahkahaya boğdu. Ayvalık’taki bu aile yemeğine Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Ayca Cağla Altunkaya’nın yanı sıra, Hulya Avşar’ın ablası Leyla Avşar ve kız kardeşi Helin Avşar yer aldı. (İHA)

hulya-avsar-dan-acun-ilicali-ya-onu-yatagima-attim-5f4cce6cd813c.jpg

İLGİLİ HABERHulya Avşar balkonda

hulya-avsar-dan-acun-ilicali-ya-onu-yatagima-attim-5f4cce6d29d37.jpg

İLGİLİ HABEROnay alınırsa Acun Ilıcalı Netflix'e rakip olacak...

Son guncelleme: 11:35 - 31.08.2020