Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Holosko'dan Necip Uysal'a veda!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş'ta sezonun bitmesiyle birlikte Necip Uysal dönemi sona ermişti.Beşiktaş'ın eski futbolcularından Filip Holosko, bir dönem beraber de forma giydiği Necip Uysal için bir paylaşımda bulundu.İşte Filip Holosko'nun paylaşımı:Filip Holosko, Necip Uysal'a veda etti."En büyük kaptan, Senin yanında dünyanın en büyük kulüplerinden biri için forma giymek benim için büyük bir onurdu.2008/2009 sezonunda birlikte hem lig şampiyonluğunu hem de Türkiye Kupası'nı kazanarak çifte zafer yaşadık. Kariyerinin ilk gününden son gününe kadar bu kulüp için çok büyük bir değer oldun.Bu kulüp için yaptığın tüm fedakarlıklar ve muhteşem kariyerin için sana içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Ama her şeyden önce, nasıl bir insan olduğun için teşekkür ederim.Her antrenmanda ve her maçta gösterdiğin savaşçı ruh, karakterin ve mücadele azmin hepimiz için örnek ve ilham kaynağı oldu.Bir kez daha her şey için teşekkür ederim. Futbol sonrası hayatında sana sadece en iyisini diliyorum. En önemlisi sana ve ailene sağlık ve mutluluk diliyorum. Eminim ki futbol kariyerinde olduğu gibi, futbol sonrasındaki hayatında da çok başarılı olacaksın."duhuliye.com