Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hollywood bunu konuşuyor: Kendine sahte gecmiş yaratmış

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
hollywood-bunu-konusuyor-kendine-sahte-gecmis-yaratmis.jpg

Eylul ayında beşinci cocuğu Eduardo Pau Lucas’ı kucağına alan yoga eğitmeni Hilaria Baldwin hakkında bir iddia ortaya atıldı.
Gazeteci Tracie Morrissey ve ‘lenibriscoe’ adlı sosyal medya kullanıcısı, Baldwin’in kendisini İspanyol kokenli olarak tanıtmasının gerceği yansıtmadığını ileri surdu.
Kullanıcı, Hilaria Baldwin’in İngilizce konuşurken kullandığı İspanyol aksanının da sahte olduğunu da iddia etti.
“BU BENİM COK CİDDİYE ALDIĞIM BİR ŞEY”
36 yaşındaki Hilaria Baldwin, iddialara sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla yanıt verdi:
* Bu benim cok ciddiye aldığım bir şey. Boston’da doğdum ve orada buyudum. Vaktimi Massachusetts ile İspanya arasında gecirdim. Anne, babam ve kardeşlerim İspanya’da yaşıyor. Ben burada, ABD’de yaşamayı sectim. Alec ve ben cocuklarımızı iki dilli olarak buyutuyoruz. Evimizde her iki kulturu de kutluyoruz.
Baldwin, aksanlı konuşmasının nedenini de her iki dili birden konuşmasına bağladı. Hilaria Baldwin, kendini gergin ya da uzgun hissettiğinde iki dili birbirine karıştırdığını da sozlerine ekledi.
OLAYIN GECMİŞİ
Hilaria Baldwin, İspanya’da yayınlanan Hola dergisine konuk olmuş ve orada da İspanyol kokenli olarak tanıtılmıştı. Baldwin, dergiye verdiği roportajda Mallorca adasında dunyaya geldiğini ve akrabalarının da orada yaşadığını ileri surmuştu. Bu yuzden de cocuklarına İngilizce’nin yanı sıra İspanyolca oğrettiğini de belirtmişti. Yoga eğitmeni olan Hilaria Baldwin, katıldığı toplantı ve etkinliklerde de İspanyol aksanıyla konuşuyordu. Hatta bir keresinde Today icin verdiği roportajda ‘Salatalık’ kelimesinin İngilizce’sini hatırlayamadığını ileri surmuştu. Baldwin’in bu soyleşininin yayınlanmasından sonra da lise arkadaşlarından biri “Hillary Hayward Thomas ile birlikte Boston’da aynı liseye gittim. O zamanlar boyle aksanı yoktu” diye Twitter’da mesaj paylaşmıştı.
hollywood-bunu-konusuyor-kendine-sahte-gecmis-yaratmis-5fec809ee4169.jpeg
(Fotoğraf: Depophotos)

Alec Baldwin ile evliliğinden beş tane cocuğu bulunan Hilaria Baldwin, daha onceki bir roportajında da 19 yaşına kadar ABD’de yaşamadığını soylemişti.
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur