Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Hocanın Cengiz'i ilk 11 başlatması olacak iş değildi!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş ligin son haftasında deplasmanda Ç. Rizespor ile 2-2 berabere kaldı.Maç sonrası Ali Ece ve Semih Sezerli, Neo Spor'da değerlendirmelerde bulundu.İşte Ali Ece ve Semih Sezerli'nin görüşleri:HOCANIN CENGİZ'İ İLK 11 BAŞLATMASIAli Ece: ‘’Sergen Yalçın’ın Cengiz Ünder’i ilk 11’de başlatması, 'Sizi sevmiyorum, umurumda değilsiniz' mesajı gibiydi. Olacak iş değildi.''“Beşiktaş armasını merkeze alın, teknik adamları değil!”Semih Sezerli: ‘’Rotasını kaybetmiş bir Beşiktaş vardı. O rotayı yeniden güvenli limana çevirecek bir kaptan gerekiyor. Bence Sergen Yalçın’ın genel kredisi tükenmiştir. Daha fazla saygı kaybetmemesi için bu süreci noktalamak lazım; çünkü sevenlerini yıpratmaya ve üzmeye devam edecektir.''ALİ SOWE GİBİ BİR OYUNCU BEŞİKTAŞ KADROSUNDA YOK!Semih Sezerli: ‘’Ali Sowe gibi bir oyuncu şu an Beşiktaş kadrosunda yok. Attığı iki golle de Beşiktaş’a mesaj verdi: ‘Bugünkü Beşiktaş, gelecek sezon için doğru referans değil. şeklinde…’' FORMAYI HAK EDENLER OYUNA GİRİNCE…Ali Ece: ‘’Formayı hak eden oyuncular oyuna girince maçın seyri değişti. Beşiktaş’ın attığı iki gol de bireysel yetenekle geldi. Oynamak isteyen oyuncularla böyle bir performans görmek normal.''GEÇEN SENEDEN 2 PUAN AZ TOPLADI BEŞİKTAŞSemih Sezerli: ‘’Geçtiğimiz sezon Beşiktaş, iki maç fazlasıyla ligi 4. sırada tamamlamıştı; bu sezon da yine 4. sırada bitirdi. Geçen yıl 62 puan toplayan siyah-beyazlılar, bu sezon 60 puanda kaldı. Geçen sezon 59 gol atıp 36 gol yerken, bu sezon yine 59 gol attı ancak kalesinde 40 gol gördü.''SERGEN YALÇIN JOTA'YA YETERLİ SÜREYİ VERMEDİSemih Sezerli: ‘’Jota, süre aldığı her dakikada ‘Ben buradayım’ mesajını verdi. Orkun Kökçü kadar Beşiktaş’a aidiyet gösterdi; sürekli ‘Beni görün’ dedi ama Sergen Yalçın bu fırsatı ona yeterince vermedi.''duhuliye.com