Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş ligin son haftasında deplasmanda Ç. Rizespor ile 2-2 berabere kaldı.Maç sonrası Ali Ece ve Semih Sezerli, Neo Spor'da değerlendirmelerde bulundu.İşte Ali Ece ve Semih Sezerli'nin görüşleri:HOCANIN CENGİZ'İ İLK 11 BAŞLATMASIAli Ece: ‘’Sergen Yalçın’ın Cengiz Ünder’i ilk 11’de başlatması, 'Sizi sevmiyorum, umurumda değilsiniz' mesajı gibiydi. Olacak iş değildi.''“Beşiktaş armasını merkeze alın, teknik adamları değil!”Semih Sezerli: ‘’Rotasını kaybetmiş bir Beşiktaş vardı. O rotayı yeniden güvenli limana çevirecek bir kaptan gerekiyor. Bence Sergen Yalçın’ın genel kredisi tükenmiştir. Daha fazla saygı kaybetmemesi için bu süreci noktalamak lazım; çünkü sevenlerini yıpratmaya ve üzmeye devam edecektir.''ALİ SOWE GİBİ BİR OYUNCU BEŞİKTAŞ KADROSUNDA YOK!Semih Sezerli: ‘’Ali Sowe gibi bir oyuncu şu an Beşiktaş kadrosunda yok. Attığı iki golle de Beşiktaş’a mesaj verdi: ‘Bugünkü Beşiktaş, gelecek sezon için doğru referans değil. şeklinde…’' FORMAYI HAK EDENLER OYUNA GİRİNCE…Ali Ece: ‘’Formayı hak eden oyuncular oyuna girince maçın seyri değişti. Beşiktaş’ın attığı iki gol de bireysel yetenekle geldi. Oynamak isteyen oyuncularla böyle bir performans görmek normal.''GEÇEN SENEDEN 2 PUAN AZ TOPLADI BEŞİKTAŞSemih Sezerli: ‘’Geçtiğimiz sezon Beşiktaş, iki maç fazlasıyla ligi 4. sırada tamamlamıştı; bu sezon da yine 4. sırada bitirdi. Geçen yıl 62 puan toplayan siyah-beyazlılar, bu sezon 60 puanda kaldı. Geçen sezon 59 gol atıp 36 gol yerken, bu sezon yine 59 gol attı ancak kalesinde 40 gol gördü.''SERGEN YALÇIN JOTA'YA YETERLİ SÜREYİ VERMEDİSemih Sezerli: ‘’Jota, süre aldığı her dakikada ‘Ben buradayım’ mesajını verdi. Orkun Kökçü kadar Beşiktaş’a aidiyet gösterdi; sürekli ‘Beni görün’ dedi ama Sergen Yalçın bu fırsatı ona yeterince vermedi.''duhuliye.com