Magazin Editor
Magazin Habercisi
Vole'de yayınlanan ‘Gol Kralı’ programında değerlendirmelerde bulunan Ali sunal, Beşiktaş'ta futbol direktörlüğüne getirilen Önder Özen ile ilgili görüşlerini paylaştı.İşte Ali Sunal'ın görüşleri:BEŞİKTAŞ ÇAĞIRINCA GELMEK ÇOK DEĞERLİAli Sunal: “Beşiktaş bu kadar kötü giderken, herkes geri çekilirken ‘Varım’ diyen adam çok değerlidir. Önder Özen şu an düşen duvarın altına girip tutmaya çalışıyor. Bu cesaret ister. Bir de Beşiktaş çağırınca gelmek… Bu da çok değerli tabii.”BEŞİKTAŞ İÇİN TİTREDİĞİNİ HİSSEDİYORUMAli Sunal: “Önder Özen’in Beşiktaş’a bakışını, bağlılığını ve sevgisini hayranlıkla izliyorum. Tanıma fırsatı bulduğum için de bunu söylemek istiyorum. Profesyonelliğinin yanında, Beşiktaş için içinin titrediğini hissediyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor.”ÖNDER ÖZEN İÇİN SABIRLI OLMAK LAZIMAli Sunal: “Önder Özen bir sistem kurduğunda, taraftar gözüyle şunu söyleyebilirim: Sabırlı olmamız lazım. Beşiktaş’ı yeniden yarışın içine sokup, maçları izlerken bizi heyecanlandırması önemli. Böyle olursa Beşiktaş taraftarı da arkasında durur.”duhuliye.com