Magazin Editor
Magazin Habercisi
Atv’nin sevilen dizilerinden Hercai, yakında başlayacak yeni sezonunun tanıtımını taptı. Hercai yeni sezon tanıtım videosu, UNESCO’nun Dunya Mirası listesinde yer alan İshak Paşa Sarayı’nda cekildi. İşte Hercai dizisi ile ilgili son bilgiler… 3. sezonu ile ekranlara donemeye hazırlanan Hercai'nin yeni sezon tanıtımı buyuk beğeni topladı. Yeni sezon tanıtım videosu, Ağrı'da bulunan İshak Paşa Sarayı'ndan yapıldı.
HERCAİ YENİ SEZON TANITIM
HERCAİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Mia Yapım'ın dizisi Hercai'nin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı henuz acıklanmadı. Dizinin yayınlanan tanıtımında ‘yakında' ibaresi kullanıldı.
HERCAİ SON BOLUM YAŞANANLAR
Gecirdiği kaza sonrası herkesi endişelendiren Reyyan, gizemli bir kişi tarafından kurtarılır ama gizemli kişinin ardında bıraktığı iz Miran'ın şuphelenmesine neden olur. Yaşananlardan sonra babasıyla bir kere daha yuzleşen Reyyan, gerceği kabul etmekte zorlanırken Miran'ın desteğiyle ailesinden uzak kalamayacağının farkına varır. Ancak gerceği kabul etmesi gereken tek kişi Reyyan değildir!
HERCAİ YENİ SEZON TANITIM
HERCAİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Mia Yapım'ın dizisi Hercai'nin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı henuz acıklanmadı. Dizinin yayınlanan tanıtımında ‘yakında' ibaresi kullanıldı.
HERCAİ SON BOLUM YAŞANANLAR
Gecirdiği kaza sonrası herkesi endişelendiren Reyyan, gizemli bir kişi tarafından kurtarılır ama gizemli kişinin ardında bıraktığı iz Miran'ın şuphelenmesine neden olur. Yaşananlardan sonra babasıyla bir kere daha yuzleşen Reyyan, gerceği kabul etmekte zorlanırken Miran'ın desteğiyle ailesinden uzak kalamayacağının farkına varır. Ancak gerceği kabul etmesi gereken tek kişi Reyyan değildir!